‘Tv-coronaster Diederik Gommers slaat door, jammer’

Het is jammer dat tv-coronaster Diederik Gommers zo’n ijdeltuit begint te worden. Iemand van zijn statuur heeft dat helemaal niet nodig. Dat zegt Story-baas Guido den Aantrekker in een tweet op Twitter.

Diederik Gommers Foto: Jinek

Diederik zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Eva Jinek met een nieuw, kort kapsel, maar dat was geen verrassing. Hij is sinds kort actief op Instagram en plaatste daar zondag een foto van zijn kappersbezoek. Die foto werd shownieuws op sites als die van De Telegraaf.

Guido ziet het met lede ogen aan. “Gommers slaat door. Jammer. Dat doorslaan gaat niet over zijn kappersbezoek (prima coupe ook), maar dat zelf posten op Instagram. Moet iemand van zijn statuur niet doen, vind ik – heeft hij niet nodig.

GeenStijl-ster Bart Nijman is ook kritisch. “Fascinerende hoe Gommers de rode loper der ijdelheid voor zichzelf aan het uitrollen is. En wij maar denken dat die ‘i’ in ‘ic’ voor ‘intensive’ stond.

En Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom: “Ergens hoop ik dat Gommers zich niet teveel laat meeslepen door de roem.

Jinek

Het stormachtige Instagram-debuut van Diederik kwam gisteren ook ter sprake in Jinek. Eva: “Je hebt meer van Famke Louise geleerd, want je hebt vier dagen geleden een Instagram-account aangemaakt en je hebt nu 220.000 volgers. Wat voor tips heb je aan die man gegeven?

Famke: “Eigenlijk niks, maar ik verwacht binnenkort sowieso wel even een S.O.”

Diederik: “Dan moet je even zeggen wat dat is…

Famke: “Leg ik je later wel uit!

Eva: “Een shout out! Een shout out! Is Diederik al een beetje een echte influencer wat jou betreft?

Famke: “Nou, ik zag vandaag een foto dat je bij de kapper bent geweest. Dat komt in de buurt!

Eva: “Dit is de lol die erbij hoort, maar je kunt nu ook rechtstreeks communiceren met heel veel mensen. Je hoeft dat nu niet via een talkshow of journalisten.”

De bewuste foto:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen