Martien Meiland misselijk van harige bilspleet

Het wel en wee van de Meilandjes blijft een grote hit op SBS 6. Ook de aflevering van gisteren was met 1,4 miljoen kijkers weer een doorslaand succes. Zij zagen onder meer hoe hoofdpersonage Martien Meiland misselijk werd van een harige bilspleet. De Meilandjes hebben in hun realitysoap twee stratenmakers aan het werk gezet om een terras te realiseren en die stratenmakers gingen aan het werk in bouwvakkerskleding met een te lage broek en bijbehorende bilspleet. Bah, vindt Martien.

Martien stond met Erica en Maxime in de tuin toen die bilspleet hem overviel. “O, die man heeft helemaal zo’n bilspleet als hij bukt. Zie je het?

Erica was er niet van ondersteboven: “Nou, gezellig toch?

Martien: “Gezellig? Er zit ook nog haar op. Kijk dan, ooooh, nou moet je luisteren, ik word helemaal misselijk, ik ga weg. Ik weet het niet.”

Even later in de uitzending onthulde Martien dat hij minder gaat ‘wijnen, wijnen, wijnen’. “In Hengelo stop ik ermee met die middaglunch. Tenminste, niet meer met wijn erbij. Dat doe ik dan niet meer. In Frankrijk hoort het erbij omdat iedereen het doet, maar dan stop ik ermee.”

Momenteel zijn de Meilandjes in Chateau Meiland druk bezig om hun Franse chateau verkoopklaar te maken. In werkelijkheid zijn ze al lang en breed geremigreerd naar Nederland.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen