Dave Roelvink lacht vanuit Porsche om putjesschepper

Dave Roelvink heeft zich vanmiddag geërgerd aan een rioolwerker die tijdens onderhoudswerkzaamheden een put opentrok in de ordinaire P.C. Hooftstraat in Amsterdam, waar zijn vader Dries woont. Dat is te zien in een story op Instagram. Door de rioolwerker kon Dave eventjes niet doorrijden met zijn peperdure nieuwe Porsche en daarom besloot hij hem te filmen en op Instagram te zetten. “Kijk hij 😂“, meldt de overbetaalde dj, die de rioolwerker ‘lijp’ noemt.

Dave, die voor het maandsalaris van deze rioolwerker nog niet eens vijf minuten plaatjes komt draaien, vond het bizar dat de rioolwerker de put opentrok terwijl hij met zijn Porsche aan kwam rijden.

Op de socials laat Dave zijn ongenoegen blijken. “Deze is lijp, ouwe. Die trekt zo een put voor m’n neus eruit. Die is lijp, gap!“, zegt hij.

Als de rioolwerker seint naar een collega achter Dave’s Porsche, zegt hij spottend: “Ja, kun je zwaaien…

Overigens is het inderdaad belachelijk dat de rioolwerker pal voor Dave’s Porsche een put opentrekt. Als Dave aan komt rijden kun je beter alles laten vallen wat je in je handen hebt, zo snel mogelijk naar het voetpad rennen en dan nóg hopen dat je niet geraakt wordt.

Lees ook:
Pocherige Dave Roelvink rijdt Lamborghini in de prak (16 juni)
‘Dave Roelvink reed bizar hard over Nassaukade’ (16 juni)
Dave Roelvink baalt van ‘heksenjacht’ door GeenStijl (17 juni)
Boulevard-sterren zagen Dave vlak voor Lambo-crash (17 juni)
Vrees dat Dave Roelvink ooit iemand doodrijdt (17 juni)

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen