Rob Goossens vindt statement Kaj van der Ree ‘perfect’

Rob Goossens vindt dat Kaj van der Ree hartstikke goed heeft gereageerd op de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag bij minderjarige meisjes. Dat heeft de tv-journalist van De Telegraaf zaterdagavond gezegd als deskundige van RTL Boulevard. Van der Ree trekt in zijn verklaring het boetekleed aan. “Eigenlijk is dit het perfecte statementJe ziet dat zijn advocaat eraan heeft meegeschreven en je ziet dat hij een duur crisiscommunicatiebureau in de arm heeft genomen.

Waar blijkt dat dure crisiscommunicatiebureau uit? “Hij gaat bijvoorbeeld wel diep door het stof, maar hij maakt het niet juridisch voor hem erger door toe te geven dat hij echt dingen heeft gedaan die volgens de wet niet mogen.”

Je kunt er maar beter snel bij zijn als je al publiekelijk wordt veroordeeld, denkt Goossens. “We weten in elk geval dat je heel erg kunt verliezen omdat iedereen je al een boef vindt en die kant gaat het wel heel hard op als je ziet hoe snel hij na het outen van Nikkie Plessen, of het soort van outen van Nikkie Plessen… Nee, wacht dat is iemand anders, ik bedoel van Nikkie de Jager. Het maakte zo snel allemaal reacties los van jonge meisjes en iets oudere meisjes.

Het gaat allemaal heel erg snel in deze zaak, vindt Goossens. “Ik vind het allemaal best wel heel erg snel. Ik vind het lovenswaardig dat ze zo snel actie hebben ondernomen. 

Het ziet er ondanks zijn verklaring niet goed uit voor Van der Ree, denkt Goossens. “We hebben hier op de redactie natuurlijk ook het een en ander binnengekregen waar de honden geen brood van lusten, dus laten we het heel voorzichtig zeggen: hij heeft de schijn heel erg tegen en het is verstandig dat hij nu al de schade beperkt.”

Ik hoop dat Kaj een beetje gespaard heeft, want ik denk niet dat hij de komende tijd werk gaat krijgen.

Update 15.30 uur – De aanvankelijke kop van dit artikel, Rob Goossens prijst Kaj van der Ree: ‘Lovenswaardig’, is op verzoek van Rob Goossens aangepast in Rob Goossens vindt statement Kaj van der Ree ‘perfect’. Met ‘lovenswaardig’ doelde Goossens naar eigen zeggen op de snelle reactie van BNNVARA en niet op die van Van der Ree.

Lees ook:
Bah: BNNVARA-ster Kaj probeerde Nikkie te outen (donderdag)
Kaj van der Ree over outen Nikkie: ‘Groot misverstand’ (vrijdag)
Kaj van der Ree beschuldigd van overschrijdend gedrag (vrijdag)
Kaj neemt advocaat in de arm, BNNVARA is in shock (vrijdag)
Vieze chatgesprekken Kaj van der Ree liggen op straat (zaterdag)
BNNVARA zet Kaj van der Ree op straat (zaterdag)
Kaj van der Ree staakt sexting met minderjarige meisjes (zaterdag)
Ook RTL beëindigt samenwerking Kaj van der Ree (vandaag)
Jurre Geluk, ex-vrienden en ex-vriendin over ‘vieze’ Kaj (vandaag)
Slachtoffer Kaj van der Ree: ‘Hij trok zich af op Skype’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen