Kaj van der Ree staakt sexting met minderjarige meisjes

Kaj van der Ree gaat geen seksueel getinte gesprekken meer voeren met minderjarige meisjes. Hij biedt zijn excuses aan aan de meisjes bij wie hij dat heeft gedaan. Dat zegt de BNNVARA-ster in een verklaring. Waarom deed Van der Ree dat bij die meisjes? “Ik was vereerd door de aandacht die ik kreeg en was mij toen niet bewust van de implicaties van mijn gedrag. Ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft“, geeft hij aan.

Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld“, vervolgt hij. “Ik hoop dat zowel de jonge vrouwen als anderen mij kunnen vergeven. Maar ik snap het ook dat organisaties op dit moment niet meer met mij willen samenwerken.

Van der Ree wijst erop dat hij nog maar 28 is. “Ik hoop dat mensen willen begrijpen dat ik behalve een bekende mediapersoonlijkheid ook een gewone jonge man ben die een aantal fouten heeft gemaakt en daar lessen uit wil trekken.

Hij belooft sexting met minderjarige meisjes achter zich te laten. “Seksueel getint verkeer met minderjarigen heb ik achter mij gelaten, en ik kan verzekeren dat het ook niet meer zal gebeuren.”

Over wat Van der Ree precies allemaal heeft uitgespookt laat hij zich niet uit. Het lijkt er volgens RTL Boulevard op dat Van der Ree foto’s van zijn geslachtsdeel naar meisjes vanaf 13 jaar heeft gestuurd en ook heeft gevraagd om naaktfoto’s van hen. “Het feit dat ik via social media enkele seksueel getinte contacten heb gehad, wil echter niet zeggen dat alles wat over mij wordt beweerd ook juist is“, zegt hij zelf.

Wat ik verkeerd heb gedaan, kan ik helaas niet ongedaan maken. Wel kan ik proberen om met behulp van mijn bekendheid en mijn ervaring anderen te behoeden voor het maken van dezelfde fouten. Op die manier wil ik graag ook nog iets positiefs halen uit een bijzonder nare episode met grote gevolgen.

Lees ook:
Bah: BNNVARA-ster Kaj probeerde Nikkie te outen (donderdag)
Kaj van der Ree over outen Nikkie: ‘Groot misverstand’ (vrijdag)
Kaj van der Ree beschuldigd van overschrijdend gedrag (vrijdag)
Kaj neemt advocaat in de arm, BNNVARA is in shock (vrijdag)
Vieze chatgesprekken Kaj van der Ree liggen op straat (vandaag)
BNNVARA zet Kaj van der Ree op straat (vandaag)

Foto: Sophie Hemels

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen