Kaj neemt advocaat in de arm, BNNVARA is in shock

Kaj van der Ree, BNNVARA-ster en YouTuber onder de vlag van RTL MCN, neemt een advocaat in de arm om zich te verweren tegen de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag. Dat heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard. Van der Ree ligt onder vuur, omdat meerdere meisjes hem op Twitter beschuldigen van buitengewoon vies, ongepast gedrag bij minderjarigen. Het zijn strafbare feiten en daarom huurt de presentator nu een advocaat in.

De presentator wordt ervan beschuldigd foto’s van zijn piemel te hebben gestuurd aan minderjarige meisjes. “Met deze ga ik je ontmaagden”, zou hij erbij hebben gezegd.

Daar bleef het niet bij. Van der Ree zou de minderjarige meisjes ook hebben verzocht naaktfoto’s naar hem te sturen. Hij zou daarbij misbruik hebben gemaakt van zijn bekendheid als tv-presentator en YouTuber.

Het management van Kaj is inmiddels met een statement gekomen naar aanleiding van de aantijgingen. “Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af.

BNNVARA is echt geschokt over alle beschuldigingen. “We zijn erg geschrokken van de beschuldigingen richting Kaj over seksueel overschrijdend gedrag en willen dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht.

RTL, dat onlangs misbruik uitzond in de amusementsshow De Villa, lijkt minder aangeslagen. “Vanuit RTL geven wij geen reactie. We verwijzen door naar het management van Kaj van der Ree.

Van der Ree is sinds deze week te zien als presentator van Proefkonijnen op NPO 3, samen met Jurre Geluk, die onlangs liet weten graag iemand te willen fisten op televisie.

Vanwege de vele negatieve publiciteit heeft Van der Ree besloten om zijn social-kanalen, waaronder Instagram, af te schermen.

Het is niet de eerste keer dat een mediaprominent onder vuur ligt vanwege seksueel overschrijdend gedrag. Het heeft casting director Job Gosschalk zijn hele carrière gekost.

Lees ook:
Bah: BNNVARA-ster Kaj probeerde Nikkie te outen (gisteren)
Kaj van der Ree over outen Nikkie: ‘Groot misverstand’ (vandaag)
Kaj van der Ree beschuldigd van overschrijdend gedrag (vandaag)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen