Ruben Nicolai naar RTL Boulevard wekt ergernis op

De aanstelling van Ruben Nicolai als één van de nieuwe presentatoren van RTL Boulevard is ongelooflijk, gezien zijn eigen omgang met de showjournalistiek. Dat zeggen Bart Ettekoven, adjunct-hoofdredacteur van Weekend, en Story-bekendheid Guido den Aantrekker, op Twitter. Ongekend, vindt Ettekoven het. “Het blijft natuurlijk een grap dat mensen als Ruben Nicolai, die zelf weigeren iets te vertellen over hun privéleven, een programma als Boulevard gaan doen. Hoe hypocriet is dat??

Den Aantrekker denkt daar hetzelfde over. “Ruben Nicolai die liever zijn eigen braaksel nuttigt dan een flinter privéleven deelt. En zulks moet RTL Boulevard presenteren?

Het is volgens Den Aantrekker een hypocriet zooitje. “Yoga-Erland houdt ook niet van gossip, en topsalaris Ruben moet renderen. Maar een gotspe is het.

Luuk Ikink wordt hét nieuwe gezicht van RTL Boulevard. Nicolai gaat elke drie weken een week naast hem zitten. In de andere twee weken zitten Beau van Erven Dorens of Winston Gerschtanowitz naast Ikink.

Ettekoven vreest dat Jan Jaap van der Wal de opvolger wordt van Luuk Ikink in RTL Late Night. “Eén keer raden wie de plek van Luuk bij Late Night gaat innemen? Juist! Jan Jaap van der Wal natuurlijk, die de hele zomer al mocht proefdraaien. Dat wordt lachen gieren brullen mensen vanaf september! Not.

Lees ook:
Albert Verlinde na vijftien jaar weg bij RTL Boulevard (maandag)
‘Vertrek Albert Verlinde betekent einde RTL Boulevard’ (maandag)
Angela verwacht dat Albert haar RTL Live-collega wordt (maandag)
Albert Verlinde: ‘Ik ben gebeld door Mark Rutte’ (maandag)
Verbijsterend: ‘Luuk Ikink nieuwe Albert Verlinde’ (dinsdag)
Luuk Ikink wordt vaste co-presentator RTL Boulevard (dinsdag)
Luuk gaat Boulevard doen met Beau, Winston en Ruben (dinsdag)
Is Albert Verlinde eruit gewerkt door Erland Galjaard? (dinsdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen