Verbijsterend: ‘Luuk Ikink nieuwe Albert Verlinde’

Foto: SBSEvert Santegoeds weet het zeker: RTL Late Night-sidekick Luuk Ikink wordt de nieuwe Albert Verlinde. Dat beweerde hij maandagavond in Shownieuws. Het zou verbijsterend zijn als iemand zonder enig charisma of gezag en zonder enige RTL Boulevard-ervaring wordt aangesteld als dé nieuwe Albert Verlinde. Het zou ook wat zeggen over de nieuwe koers van RTL Boulevard, aangezien Ikink bekend is van de schijtlollige filmpjes in RTL Late Night en onzinnige experimenten in Galileo.

Volgens Santegoeds wordt het nieuwe RTL Boulevard een soort uitvergrote versie van Ikinks rubriekje in RTL Late Night. “Het is een onverwachte keuze, maar ook weer niet, als je weet welke kant Boulevard op gaat. Het wordt minder entertaintmentnieuws en meer rare nieuwtjes die ze op internet vinden. Er komen YouTube-filmpjes en vloggers die vaker aanschuiven. Dan kan ik me voorstellen dat ze bij Luuk uit komen.

Santegoeds is zeker van zijn zaak. “We weten het wel zeker. We hebben een goede bron, die het heeft bevestigd. Hij zei: ‘Hoe weet je dat.’ Dat is altijd wel een goed teken.

Ikinks naam is nog nérgens genoemd als mogelijke opvolger. Op Radio 1 werd Gordon geopperd, de stem van RTL Boulevard Jeroen Kijk in de Vegte kiest voor Peter van der Vorst en ook de naam van Bridget Maasland wordt vaak genoemd.

Tv-deskundige Bert van der Veer zegt vandaag in het AD nog geen opvolger te zien: “Dit sterke merk kan zonder hem overleven, als ze iemand vinden met een groot netwerk die net zo geloofwaardig en vertrouwd is. Dat zal niet meevallen.

Ikink kan eventuele geruchten die niet kloppen op ieder moment ontkrachten via zijn eigen Twitter-pagina, maar heeft daar niet voor gekozen.

Update 08.33 uur – Ikink heeft op Radio 538 bevestigd co-presentator te worden in RTL Boulevard. Daarover later meer.

Update 09.00 uur – Lees: Luuk Ikink wordt vaste co-presentator RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen