Luuk gaat Boulevard doen met Beau, Winston en Ruben

Luuk Ikink gaat het compleet vernieuwde RTL Boulevard presenteren met Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Ieder neemt een week voor zijn rekening, in duopresentatie met Ikink. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Nicolai is een nieuw gezicht bij Boulevard. Hij vindt het een ongelooflijk spannende stap. “Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging“, aldus de presentator.

Hij vervolgt: “Ik ben zeer blij om met een getalenteerd redactieteam en zeer ervaren deskundigen te mogen samenwerken aan een programma dat zich al ruimschoots bewezen heeft.

Luuk Ikink wordt hét gezicht van RTL Boulevard. “Soms doen zich kansen voor die je gewoon niet kan en mag laten liggen. Bij RTL Boulevard kan ik werken bij een programma dat volop in ontwikkeling is, op een nieuwe plek en in een presentatieteam waarin ik mij nog meer kan ontwikkelen. Ik ga niet graag weg bij RTL Late Night, maar heb wel ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Het vernieuwde RTL Boulevard begint op 29 augustus vanuit de nieuwe studio op het Leidseplein in Amsterdam. RTL 4 omschrijft het nieuwe RTL Boulevard als een verzamelijk van ‘entertainment-, lifestyle-, royalty-, crimenieuws en alle weetjes afkomstig van het wereldwijde web’.

Lees ook:
Albert Verlinde na vijftien jaar weg bij RTL Boulevard (maandag)
‘Vertrek Albert Verlinde betekent einde RTL Boulevard’ (maandag)
Angela verwacht dat Albert haar RTL Live-collega wordt (maandag)
Albert Verlinde: ‘Ik ben gebeld door Mark Rutte’ (maandag)
Verbijsterend: ‘Luuk Ikink nieuwe Albert Verlinde’ (dinsdag)
Luuk Ikink wordt vaste co-presentator RTL Boulevard (dinsdag)
Luuk gaat Boulevard doen met Beau, Winston en Ruben (dinsdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen