Luuk Ikink wordt vaste co-presentator RTL Boulevard

Luuk Ikink stapt over van RTL Late Night naar het nieuwe RTL Boulevard. Dat heeft hij vanochtend bekendgemaakt op Radio 538. Het nieuwe RTL Boulevard begint op 29 augustus in zijn nieuwe studio op het Amsterdamse Leidseplein, op een steenworp afstand van de studio van RTL Late Night op het Rembrandtplein. “Ik ga aan de slag bij RTL Boulevard als co-presentator. Het programma wordt iets anders opgebouwd. We komen straks vanaf het Leidseplein en er komt een andere opzet.

Op die veranderingen wil Ikink nog niet ingaan. “Sommige dingen blijven hetzelfde en sommige dingen veranderen. Eén van de dingen die gaat veranderen is dat ik de co-presentator word.”

Het nieuws over Ikink lekte maandagavond laat al uit in Shownieuws en daarom wil hij niet langer zwijgen. “Ik wist het al een tijdje, maar ik zie nu overal staan dat ik Albert Verlinde ga opvolgen. Dat is niet zo en dat wil ik wel even zeggen. Hij heeft zelf gisteren ook gezegd dat je dat niet zou moeten willen en dat is volgens mij ook zo. Het is ook niet te doen. Ik ga niet Albert opvolgen, maar ik ga wel aan de slag voor RTL Boulevard.

Ikink heeft het Humberto Tan al verteld. “Ik heb het Humberto al verteld. Hij was na mijn moeder de eerste. Hij vond het jammer, maar hij snapte het wel.

Radio 538-presentator Frank Dane, die de afgelopen weken vaak te zien was aan de desk van RTL Boulevard, wordt een soort vliegende verslaggever.

Dane vertelde: “Ik ga een paar keer per week op pad voor RTL Boulevard om reportages te maken. Die neem ik dan mee naar de studio.”

Ikink zal vijf dagen per week te zien zijn als co-presentator in RTL Boulevard. Wie de andere presentator wordt, is nog niet bekend.

Lees ook: Verbijsterend: ‘Luuk Ikink nieuwe Albert Verlinde’ (vanochtend)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen