Angela verwacht dat Albert haar RTL Live-collega wordt

Foto: SBSAngela Groothuizen verwacht dat Albert Verlinde haar co-presentator wordt bij RTL 4’s nieuwe vijf-uurshow RTL Live. Dat zegt ze vandaag in het AD. Verlinde maakte vandaag bekend dat hij nog deze maand vertrekt bij RTL Boulevard, waar hij de afgelopen vijftien jaar het gezicht van was. “Ik heb inderdaad gehoord dat hij weggaat bij RTL Boulevard en dan is de kans groot dat hij (doelend op RTL Live, red.) dat gaat doen“, heeft Groothuizen laten weten in een reactie aan de krant.  

Eind juni werd bekend dat Groothuizen ‘één van de twee presentatoren’ van RTL Live wordt. De tweede naam is nog steeds niet bekendgemaakt.

Viola Holt, de presentatrice van RTL 4’s vroegere vijf-uurshow De 5 Uur Show, gaf eerder aan dat ze een duo bestaande uit Groothuizen en John Williams wel zou zien zitten voor RTL Live.

Als RTL 4 zou kiezen voor het duo Groothuizen (56) en Verlinde (55), dan kiest de zender voor een duo dat goed zal liggen bij de oudere doelgroep die al om vijf uur voor de buis zit, maar toch niet zo belegen is als het duo van NPO 1’s vijf-uurshow Tijd voor MAX, namelijk Martine van Os en Sybrand Niessen.

RTL 4 liet vanochtend weten dat de gesprekken tussen RTL en Verlinde over een nieuwe samenwerking in ‘een vergevorderd stadium’ zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen