Samantha Steenwijk beschuldigd van leugens: ‘Spoor jij niet ofzo?’

Samantha Steenwijk wordt er door Yvonne Coldeweijer van beschuldigd dat ze liegt over haar plotselinge gewichtsverlies. “Ze heeft gewoon maximaal gecheat en ook nog eens illegaal.”

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Paardrijden en kleinere porties eten: dat is volgens Samantha Steenwijk haar afvalgeheim. Ze verscheen in december plotseling 22 kilo lichter voor de camera van RTL Boulevard en gaf dit als reden van haar gewichtsverlies. Maar klopt het wel? Val je van paardrijden zomaar ineens 22 kilo af? Nee, zegt Yvonne Coldeweijer in haar beruchte Popcorn Show.

Afvalpillen

Samantha heeft volgens Yvonne de levensgevaarlijke Iomax-pillen geslikt. Daar heeft ze naar eigen zeggen ook bewijs van. Dit middel is illegaal in ons land. “Waarom is het illegaal? Omdat mensen daar schijnbaar een hersenbloeding door hebben gekregen. Nederland heeft gezegd: ‘Dit is te gevaarlijk, dit gaan we niet toestaan.’”

De exacte samenstelling van dit supplement is onduidelijk. Dom dat Samantha zich daaraan waagt, vindt Yvonne. “Op het etiket staat geen informatie over de samenstelling. Goed idee, Samanth, om gewoon die pillen te vreten en te kijken of je het overleeft.”

Schijnheilig

Het is belachelijk dat Samantha beweert dat ze is afgevallen van paardrijden, vindt Yvonne. “Ik snap ook wel dat je niet in de media gaat zeggen dat je illegale afslankpillen hebt gebruikt, dat is logisch, maar het is weer zo focking schijnheilig voor de mensen die ook een maatje meer hebben en ook willen afvallen.”

Ze vervolgt: “Die zien dat Samantha dat doet, die gaat op een paard zitten en valt zo 22 kilo af. Dat vind ik toch een beetje lullig dan. Je liegt dan dus eigenlijk wel. Zeg dan: ‘Weet je wat, ik heb echt intens gesport.’ Ga niet doen alsof het je zo makkelijk is afgegaan. Je hebt gewoon maximaal gecheat, ook nog eens illegaal.”

‘Spoor jij wel?’

Yvonne heeft het idee dat Samantha niet goed bij haar pan is. “Welke halve gare gaat er nou pillen nemen die supergevaarlijk zijn voor je gezondheid en waar je een hersenbloeding van kan krijgen? Spoor jij niet ofzo? Dat je dat nog wil riskeren! Dan denk je toch: nou, dan duurt het maar iets langer, maar dan ga ik wél sporten, ook al vind ik het niet leuk.”

“Want: who the fuck vindt nou weer de sportschool leuk? Niemand vindt dat toch leuk? Je hoort dat niet leuk te vinden, dat is gewoon stom. Het resultaat van de sportschool is leuk, maar niet de sportschool zelf toch? Die meid riskeert liever een focking hersenbloeding dan dat ze één voet op een loopband zet. Dat is toch heftig?”

Fragment

Samantha destijds over haar gewichtsverlies:

Popcorn Show

De beruchte Popcorn Show:

https://www.youtube.com/watch?v=-9TVslZtj68&ab_channel=LifeofYvonne

Update

Update 27 maart: Samantha Steenwijk ontkent het gebruik van deze illegale afvalpillen. Lees daarover het artikel Samantha Steenwijk woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Volstrekt onwaar!’.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk beweert dat ze 22 kilo is afgevallen met paardrijden. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen