Bridget Maasland: ‘Lil Kleine lacht als een boer met kiespijn’

Bridget Maasland denkt dat Lil Kleine helemaal niet zo lekker in zijn vel zit als hij doet voorkomen. De rapper kwam gisteren, onder toeziend oog van cameraploegen, lachend de gevangenis uit.

Lil Kleine en Bridget Maasland © RTL

Lil Kleine is na twee weken in de gevangenis weer op vrije voeten gekomen. De camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws waren er gisteren bij. “Hij liep lachend naar buiten, maar wel een beetje als een boer met kiespijn in mijn optiek”, aldus Bridget Maasland in RTL Boulevard. “Weten we enigszins hoe het er in de gevangenis aan toe is gegaan?”

Enorm circus

Tv-kenner Rob Goossens daarop: “In de gevangenis niet, maar buiten was het vandaag echt een enorm circus. We wisten dat hij op een gegeven moment naar buiten zou moeten komen. Er stonden twee vrienden van hem buiten te wachten met die dikke Porsche en die waren enorm de media aan het uitdagen.”

Wat deden ze dan? “Ze probeerden de media voor de gek te houden door naar een andere ingang te gaan en daarmee het signaal te geven dat hij daar dan vandaan zou komen, maar dat heeft uiteindelijk niet gewerkt. Alle media hebben gewoon kunnen filmen hoe hij daar met die vuilniszaak naar buiten liep.”

Traliedocu?

Bridget: “Ik hoorde ook dat er mensen met professionele camera’s in zijn auto zaten. Wordt er dan iets gefilmd daarvandaan? “

Rob: “Daar leek het dus een beetje op. Die waren dus ook weer de media aan het filmen die er waren. Of ze zelf dingen aan het filmen zijn om dat als documentaire naar buiten te brengen of voor de videoclips van de liedjes die hij in de gevangenis heeft geschreven… Joost mag het weten, maar we gaan het ongetwijfeld op enig moment gezien.”

Volgens Rob is het plan van Lil Kleine om naar Thailand af te reizen.

Mart en Donnie

Later op de avond spraken Mart Hoogkamer en rapper Donnie zich negatief uit over Lil Kleine in de talkshow van Eva Jinek. Mart: “Ja, nou ja, ik vind dat je gewoon met je handen van een vrouw moet afblijven. Ik zie het persoonlijk zelf al hoe het allemaal afloopt. Dat is hoe ik het zie. Ik heb nog nooit aan een vrouw gezeten en dat zou ik zelf ook nooit doen.”

Donnie: “Ja, ik ken hem. Nee. Ja, ik heb vroeger in het allereerste begin… Maar wij zijn nooit vrienden geweest, nee. Precies wat Mart zegt: je komt niet aan vrouwen en geld in het algemeen is niet de oplossing. Wat hij heeft gedaan in de auto zeg maar met… Nee man.”

Fragment

Lil Kleine komt uit de bak:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat artiesten als Mart Hoogkamer zich uitspreken over Lil Kleine's wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen