Patty Brard maakt gehakt van Gers Pardoel: ‘Dit is wel heel pijnlijk’

Patty Brard krijgt enorm ongemakkelijke gevoelens bij het liedje dat Gers Pardoel heeft geschreven voor zijn nieuwe liefde Ann-Sophie. “De titel van het liedje is natuurlijk erg pijnlijk.”

Patty Brard en Gers Pardoel © SBS, RTL

Het nummer dat Gers Pardoel voor zijn nieuwe vriendin Ann-Sophie heeft geschreven heet ‘Ik neem jou niet voor lief’. De rapper had eerder een lange relatie met zijn jeugdliefde Selina van Gool. Met haar heeft hij twee kinderen, Goud en Rocci. Die relatie is echter niet bepaald prettig afgelopen.

Patty kraakt Gers

Patty Brard hoort Gers’ nieuwe liedje dan ook met gemengde gevoelens aan. “Wat ik wel een beetje pijnlijk aan die titel en dat liefdesliedje vind, is dat hij natuurlijk wel een verleden heeft op liefdesgebied wat niet echt de schoonheidsprijs verdient”, zegt ze aan de desk van Shownieuws.

Ze vervolgt: “Selina, zijn ex en de moeder van hun twee kinderen, heeft hem aangeklaagd voor huisvredebreuk, intimidatie en geweld en bedreiging. Dan is het misschien wat pijnlijk als je nu voor je nieuwe jonge liefde, die ook nog eens je management doet zoals de vorige liefde ook deed, zingt: ‘Ik neem jou niet voor lief.’”

Teken van leven

Het nieuwe liedje van Gers is het eerste teken in leven dat hij in lange tijd geeft. Shownieuws-presentatrice Airen Mylene: “We horen niet zoveel meer van hem in Nederland. Waarom is dat?”

Muziekkenner Ronald Molendijk: “Volgens mij ligt zijn focus meer op het buitenland. België om precies te zijn. Maar hij heeft nog steeds wel 600 duizend plays per maand op Spotify, dus er zijn wel mensen die er wél elke keer naar luisteren. Hij heeft wel een beetje het syndroom van die héle grote hit, van ‘Spring maar achterop’, dat gaat maar door. Dat is vaak ook lastig, want iedereen denkt dan: ja, dat is die ene hit.”

Negatief

Weekend-baas Bart Ettekoven kent Gers de laatste tijd ook vooral van de verhalen over privé-narigheid. “Jullie zeiden niet dat we niet zoveel van hem hebben gehoord de laatste jaren, maar inderdaad wel op dit vlak. We hebben hem een paar keer ook in de Weekend gehad met verhalen waar de honden geen brood van lusten.”

“Hij was echt negatief in het nieuws. Iedere keer met die scheiding en mensen die er wat over zeiden. Er zou ook een enorme ruzie zijn geweest op Curacao. Hij was vooral heel negatief in het nieuws.”

Liedje

Het nieuwe liedje van Gers:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen