‘Monique Westenberg bereidt Nederland voor op zwangerschap’

Monique Westenberg is Nederland aan het voorbereiden op een tweede zwangerschap, stelt BN’er-fluisteraar Yvonne Coldeweijer. “Misschien zijn André en zij het zelfs al aan het proberen.”

Yvonne Coldeweijer en Monique Westenberg © Instagram

Door het hele schandaal rond The Voice of Holland vergeten de showmedia bijna om nog om te kijken naar André Hazes jr. en Monique Westenberg. Gelukkig houdt Yvonne Coldeweijer het allemaal nog goed in de gaten. Zij meldde een paar weken geleden dat de twee het officieel weer met elkaar gaan proberen, ondanks beweringen van andere showmedia.

‘Ik wil dit de hele dag!’

Sterker nog: Yvonne denkt dat André en Monique bezig zijn met een tweede baby. Gisteren plaatste Monique namelijk een foto van zichzelf op Instagram, waarop ze haar pasgeboren nichtje Ché vasthoudt. Dat is het dochtertje van Monique’s broer Mathieu en schoonzus Jerney. Monique mocht de hele dag op Ché passen.

Aangezien haar eigen zoontje André alweer vijf jaar oud is, is Monique al geruime tijd uit de babysferen. Ze blijkt er echter intens van te genieten: “Ik was even vergeten hoe lekker dit is. En dat je eigenlijk niks anders wilt dan de hele dag ZO zitten. Geen tijd voor mezelf nemen om te eten en op te maken. Gewoon alleen maar dit!”

‘Ze bereidt ons voor’

Yvonne denkt dat dit een duidelijke boodschap is. “Dit is om ons voor te bereiden, want Monique wil graag weer zwanger worden. Zou me niks verbazen als zij en André het al aan het proberen zijn, want de meid heeft haast”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Eén van haar volgers merkt daarop op: “Monique kan niet op een natuurlijke manier zwanger worden of je moet ‘proberen’ zien als een IVF traject of embryo-terugplaatsing.”

“Jep”, antwoordt Yvonne.

Geen baby meer

Monique zei vorig jaar nog in haar Vriendin-column niet meer op een baby te rekenen. Toen haar schoonzus zwanger was van Ché, schreef ze: “Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund.”

Dat zit er echter niet meer in, schreef Monique toen. “Na mijn breuk met André wist ik dat ik geen kinderen meer zou krijgen.”

Stories

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André en Monique nog dit jaar in verwachting raken van een tweede baby?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen