René van der Gijp ergert zich dood aan hysterische Maan: ‘Kom op!’

René van der Gijp heeft zich tijdens het kijken naar de tweede aflevering van Lago di Beau behoorlijk geërgerd aan Maan de Steenwinkel. “Ze begon te schreeuwen van: ‘Is dit echt?!’ Kom op zeg!”

Maan de Steenwinkel en René van der Gijp © RTL

Beau van Erven Dorens is momenteel op de buis met een soort rip-off van Villa Felderhof. Elke week ontvangt hij twee andere BN’ers aan het Comomeer in Italië. In de afgelopen uitzending waren dat Maan de Steenwinkel en Tijl Beckand. Het levert leuke zomerse beelden op, maar verder zijn de ontmoetingen zo saai als de neten.

Mierzoete tv

Het is René van der Gijp allemaal te zoet, zegt hij in VI Vandaag. “Ik heb eventjes naar Beau zitten kijken. Tien minuten. Het probleem is: die willen nu gezellige televisie maken, maar het is geen gezellige tijd en dan moet je dat niet doen. Dan zie ik daar die Maan staan en dan komt die Beckand aan, en dan zegt die Maan: ‘Oh, wat ben ik blij dat ik jou weer zie.’”

Geforceerd blij, vindt René het. “Die gaan elkaar dan omhelzen en dan worden ze in een heel klein kutvliegtuigje gestopt, die worden naar Beau toegevlogen over het water. Dan komen ze naar Beau die staat te zwaaien en die zegt: ‘Wat ben ik blij dat jullie er zijn. Ik ben zo verschríkkelijk blij dat jullie er zijn.’”

Naar niks kijken

Beau stopt zijn gasten in kamers die ingericht zijn met voorwerpen die belangrijk voor hen zijn. René: “Er wordt champagne opengetrokken, er wordt een drankje genomen en dan zegt Beau: ‘Zouden jullie je slaapkamertje willen zien?’ Toen heb ik het afgezet. Ik dacht: ik zit nu al tien minuten naar niks te kijken.”

En toen? “En dan op het slaapkamertje stonden er fotootjes van Tijl toen ik klein was en die zegt dan: ‘Zo voel ik me toch wel echt wat meer thuis hier.’ En Maan begon te schreeuwen, want er stond een soort iets wat zij ooit heeft gewonnen en ze begon te schreeuwen: ‘Is dit echt? Is dit echt? Is dit echt?’”

‘Jongens, kom op’

Maan zag haar The Voice-bokaal staan en dat vond ze heel gek, omdat die normaal gesproken in haar slaapkamer staat. Ze kon het allemaal maar niet geloven.

Overdreven allemaal, vindt René. “Ja, jongens, kom op. Ik vind het allemaal prima, maar we moeten niet net doen alsof het allemaal zo leuk is op dit moment.”

Tenenkrommend

Maan liet in dezelfde uitzending tijdens een wandelingetje door het Italiaanse Como ook nog zien dat ze Italiaanse liedjes kan zingen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen