Monique Westenberg in burenoorlog: ‘Haar honden vallen iedereen aan’

Monique Westenberg is verzeild geraakt in een pittige burenoorlog. De ex-vriendin van André Hazes jr. heeft een van haar buren namelijk helemaal op de kast gejaagd met een story op Instagram.

Monique Westenberg © William Rutten

Wat is er precies aan de hand? Privé-baas Evert Santegoeds legt het uit in Shownieuws: “Monique heeft vlak voor haar huis een steiger laten bouwen waar je je bootje aan kan leggen. Hartstikke leuk ook voor kleine Dré. Die heeft dan de mogelijkheid om daar te gaan zwemmen. Ze was hartstikke trots op die steiger en heeft het laten zien op haar Insta.”

Boze buurvrouw

Dat is echter niet het enige wat Monique op de socials heeft geplaatst. “Ze kon het ook niet nalaten om de steiger van de overburen te laten zien. Dat vindt zij maar een armoedig steigertje. Dat is helemaal in verkeerde aarde gevallen bij de overbuurvrouw.”

Monique legt het zelf uit op Instagram: “Gisteren postte ik deze foto met een grapje over de ‘steiger’ aan de overkant. Deze wordt al jaren niet meer gebruikt omdat je anders wel hele natte voetjes krijgt. De eigenaresse van de ‘steiger’ kwam vanmorgen aan de deur omdat ik haar steiger beledigd heb.”

Eend

Op dat moment kon Monique niet geloven wat ze meemaakte. “Ik moest lachen omdat ik werkelijk nog niet eens een eend erop heb zien zitten de afgelopen jaren. De mevrouw is boos weggegaan en wilt dat ik mijn vorige post verwijder. Dat doe ik voor haar.”

Wat zei ze nog meer? “Ze gaf aan dat ze inmiddels vergunning heeft, waarvoor wilde ze niet zeggen. Ik denk voor een nieuwe steiger. Gezellig, kunnen we naar elkaar zwaaien.”

Agressieve honden

Maar dat is niet het enige. De buurvrouw beet Monique toe dat ze eens wat beter op haar honden moet passen. “Ze riep ook nog iets na over dat mijn honden iedereen aanvallen. Die begreep ik niet zo gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.”

Instagram

De Insta-post van Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Monique Westenberg te ver gegaan met het fotograferen van de steiger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen