NPO-ster Bilal Wahib vraagt minderjarige geslachtsdeel te tonen

De NPO-kinderzender Zapp vindt het onacceptabel dat zijn presentator Bilal Wahib op sociale media een minderjarige jongen heeft gevraagd om zijn geslachtsdeel te tonen. Dat meldt NU.nl.

Bilal Wahib © Annemieke van der Togt

Bilal Wahib, die elke zaterdag het programma Teenage Boss presenteert bij Zapp op NPO 3, heeft zich samen met Mocro Maffia-collega Oussama Ahammoud onzedelijk gedragen op Instagram. Ze hebben in een livestream een, volgens NU.nl minderjarige, jongen gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien.

17 doezoe

De 22-jarige Bilal en 20-jarige Ahammoud waren tijdens de livestream met de jongen in gesprek en daagden hem lachend uit om zijn geslachtsdeel te laten zien. “Wholla als jij je p*emel kan laten zien. Nu? 17 doezoe (duizend, red.), hier voor jou. En je stuurt je bankrekening en je hebt hem”, zei de acteur en presentator.

Als de minderjarige jongen daarop aangeeft helemaal geen bankrekening te hebben, antwoordt Bilal: “Ik geef het je contant.”

Uiteindelijk toont het jongetje zijn geslachtsdeel. Daarna lacht Bilal: “Je hebt je p*emel niet laten zien, bro. Je p*emel kan toch niet kijken?”

Onacceptabel

Dit zijn geen grappen, vindt de NPO. Die laat aan NU.nl weten: “De beelden die op social media circuleren van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud zijn onacceptabel. BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment probeert BNNVARA in contact te komen met de betrokkenen.”

De politie Amsterdam bevestigt aan de nieuwssite dat de zaak bij hen bekend is en in behandeling bij de zedenpolitie. Het is niet gelukt om een reactie te halen bij de manager van de heren: de zoon van Bram Moszkowicz. Hij staat erom bekend media nooit te antwoorden.

Walgelijk

Het Instagram-showbizzkanaal Marwa Juice is in shock. “Wat is het walgelijk om te zien hoe twee ‘volwassen mannen’ alles doen voor fame. Een kleine jongen van 12 jaar kreeg geld aangeboden om zijn geslachtsdeel te laten zien. Hij is zo erg gemanipuleerd dat hij uiteindelijk toch zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan duizenden kijkers.”

“Stel dat dit jouw broertje/neefje/zoon was? En dat jij hem zo viraal ziet gaan door het internet. En dit om jullie kijkers te vermaken? Waarvan 9/10 ook allemaal minderjarigen zijn? Dus dit zijn BN’ers anno 2021? Dit is hoe jullie met fame omgaan? Schaam jullie diep.”

Fragment

De beelden zijn gecensureerd én ongecensureerd terug te vinden op internet. De gecensureerde versie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen