Henny Huisman zwaar geïrriteerd na vragen over Marco Borsato

Henny Huisman reageerde gisteren zwaar geïrriteerd toen hij op Radio Veronica gevraagd werd naar het Marco Borsato-interview. En dat terwijl hij eerder niet uitgeroddeld raakte over de zanger.

Marco Borsato en Henny Huisman © William Rutten

Marco Borsato ontkende afgelopen weekend in een interview met Linda de Mol diverse beweringen die Henny Huisman heeft gedaan, onder andere over een vermeende affaire met zijn The Voice-pupil Maan de Steenwinkel. Toen hij werd gebeld door Radio Veronica, waar hij een vaste rubriek heeft, wilde hij daar opeens niets meer over zeggen.

Henny keek niet

Toen Veronica-host Wilfred Genee hem vroeg of hij ook naar het interview gekeken heeft, antwoordde Henny: “Als ik heel eerlijk ben niet, nee.” Wilfred: “Niet? Je moet toch voor je boek researchen enzo?”

Henny daarop: “Nee, mijn boek is al klaar, dus nee, nee, nee. Nee, ik heb het allemaal wel een beetje zijdelings gehoord. Ik weet niet of hij er echt verstandig aan heeft gedaan hoor, als je het zo om je heen hoort.”

‘Wat krijgen we nou?!’

Als Wilfred erop doorgaat en de simpele vraag ‘Want?’ stelt, antwoordt Henny geprikkeld: “Ja, gaan we nou helemaal techniek toepassen met ‘want’? Wat krijgen we nou zeg? Hallo.” Wilfred: “Waar komt deze irritatie vandaan, Henny?” Henny: “Ik kom voor de mop en dan beginnen jullie hier weer over…”

“We hebben elke week gesprekjes over de actualiteit”, wierp Wilfred tegen. Sidekick Niels van Baarlen: “Jij denkt dat hij er niet verstandig aan heeft gedaan en dan is het een simpele vraag van: ‘Waarom dan?'”

Daarop Henny weer: “Het is een privékwestie, denk ik gewoon, en waarom zou je daar gaan zitten?”

Maan

Wilfred begrijpt niet waar Henny’s irritatie vandaan komt. “Jij bent er mede veroorzaker van. Jij hebt dat geroepen van Maan.” Henny: “Ja ja ja ja. Hebben jullie trouwens gehoord dat mijn kleindochter meedoet…” Wilfred: “Ja, dat heb je vorige week al verteld. Aan We Want More.”

Fijntjes wees Wilfred op het ongemak bij Henny. “Henny is het helemaal kwijt dit gesprek. Die zit zich helemaal op te vreten thuis nu.” Henny: “Helemaal niet.” Wilfred: “Jawel, je bent boos. Ik hoor het aan je: je bent boos.”

Henny: “Nee, maar voordat ik gebeld word dacht ik: als hij maar niet wéér begint over Marco Borsato.”

Eigen schuld

Wilfred: “Ja, maar dat is je eigen schuld. Je gaat in je boek iets over Marco zeggen, je hebt zelf het verhaal over Maan aangehaald. Jij bent hier mede veroorzaker van, dus dan moet je er ook vragen over kunnen ontvangen.”

Henny: “Nee, ik heb helemaal niks gezegd over Maan. Absoluut niet. Het werd gesuggereerd.”

Wilfred: “En toen heb jij het niet ontkend. Dat weet iedereen, zei jij.”

Henny: “Nou, ja, die naam staat wel op het lijstje van de andere tien ongeveer.”

Wilfred: “Nu doe je het weer. Tien?”

Henny: “Nou ja, tien, negen of acht, weet ik veel. Haha. Hé, wat gezellig jongens. Het was slecht weer hè afgelopen weekend?”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen