De 5 Uur Show in Astro TV-sferen: Lexmond-zusjes op bezoek

Twee maanden na hun hilarische videoboodschap waarin ze de Capitool-bestorming verklaarden door de stand van Mars, mochten de Lexmond-zusjes gisteren langskomen in de studio van De 5 Uur Show.

Lieke en Jetteke van Lexmond © SBS 6

Heel Twitter lag in een deuk toen de zusjes Lieke en Jetteke van Lexmond begin januari met een wel heel originele verklaring van de bestorming van het Capitool in Washington kwamen. “Gisteren verplaatste Mars naar Stier en dat is toch echt wel een pittige transitie”, riep Jetteke in een videoboodschap in De 5 Uur Show.

Astro TV

Supergrappig natuurlijk en daarom mochten de zusjes gisteren zelfs langskomen in de studio. Het leek wel op Astro TV. “Het sterrenbeeld dat in de maand staat heeft invloed op hoe we ons op die dag voelen. Elk stukje van de sterrenbeeld is weer terug te vinden in een stukje van het lichaam. Het gaat van boven naar onder”, aldus Jetteke.

“Ram is het stukje van het hoofd, laat maar zeggen het gezichtsveld en de oren. De stier gaat naar de keel en het halsgebied en de mond. We zitten nu precies op dit stukje van het hoofd (wijst naar haar gezicht, red.).”

‘Wat gék zeg!’

Nu zitten we in een lastige periode, legde Jetteke uit. “Wat heel goed mogelijk is voor de mensen die kijken: als je nou de laatste twee nachten een beetje slecht geslapen hebt – malen, wakker worden en onrustig zijn – weet dan dat de ram enorm veel invloed heeft op malen, denken en dit stuk.”

Ze hoopt dat de kijkers daar wat aan hebben. “Misschien denken mensen dan thuis: eyyy, wat gek!!! Nu snap ik waarom ik de laatste twee nachten zo onrustig sliep!!”

Extra water drinken

Hoe komen we door deze verschrikkelijke tijd heen? Lieke: “We geven dan ook tips wat je dan extra kunt doen. Drink dan even wat extra water die dagen, dan weet je dat je minder kans hebt op wat hoofdpijn. We gaan nu naar stier en dat is weer een aards teken.”

“De stier houdt weer van hele mooie dingen, van esthetiek, dus we houden van schoonheid. Het kan zomaar dat je die dagen daar veel meer zicht op hebt en dat je wél die krokusjes die allemaal uitkomen net meer ziet.”

Nou, met die schoonheid zit het bij Lieke wel goed. Maar met de ram die momenteel onze oren beïnvloedt? De kijkers van De 5 Uur Show hadden er gisteren inderdaad behoorlijk veel last van. Vooral toen de Lexmond-zusjes aan het woord waren.

Fragment

De Astro-zusjes:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen