Bridget Maasland: ‘Waarom deelt Marco Borsato alles op Instagram?!’

Bridget Maasland vindt het gek dat Marco Borsato gisteren op Valentijnsdag een romantisch bericht voor zijn ex Leontine op Instagram heeft geplaatst. Dat kun je ook gewoon offline tegen haar zeggen, vindt ze.

Bridget Maasland © RTL

Marco Borsato, die opkrabbelt uit een mediastilte van ruim een jaar, veroorzaakte gisteren wat verbazing door een heel romantisch bericht over Leontine te plaatsen. “Zij is nog altijd mijn Valentijn! Fijne Valentijnsdag, Leontine”, zei hij op zijn Instagram. Zijn ze dan weer bij elkaar? Nee, het zijn gewoon goede vrienden, verduidelijkte moeder Mary Borsato.

Bridget kritisch

Een beetje raar, vindt Bridget Maasland het. “Nu zeg je dat Mary ook zegt dat ze het voor de kinderen doen – dat is natuurlijk ontzettend mooi en zo hoort het inderdaad ook altijd te gaan – maar aan de andere kant: je hoeft niet voor de kinderen dit op Instagram te posten. In principe kun je dat ook onderling natuurlijk regelen.”

Bridget, die zelf helemáál niet houdt van al dat gekwijlebal over je liefdesleven op Instagram (ahum), vraagt zich af: “Heeft het ook misschien iets te maken met een charmeoffensief vanuit Marco?”

Aran reageert

Aran Bade reageerde daar gisteren in RTL Boulevard als volgt op: “Dat gevoel, Bridget, heb ik ook een beetje. Dat Marco vooral denkt: ik wil jou toch weer terug. Dat gevoel kan je vandaag ook overvallen op Valentijnsdag, maar dat gevoel had ik ook een beetje.”

“Het is des Marco’s om al die dingen ook met al zijn fans te delen. De vraag is hoe Leontine daarin staat, maar met de berichten die zij ook heeft laten zien aan hem, vindt ze dat wel mooi.”

Wat zegt Leco?

Leco van Zadelhoff zat ook in de studio. Als levende poederkwast van BN’ers als Caroline Tensen, Sylvie Meis en dus Leontine Borsato wordt hij in Boulevard regelmatig naar zijn mening gevraagd. Hij begint dan altijd parmantig te gniffelen dat hij daar als poederinsider helemaal niets over gaat zeggen.

Ook over de Borsatootjes wilde hij niet veel kwijt: “Het zijn vrienden, ze hebben een gezin samen en er is heel veel liefde, maar dan in een andere vorm. En dat is het. Dat is dan toch ook mooi om te tonen op zo’n dag als vandaag? Er is geen ruzie.”

Terugkijken

Het bewuste item in RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen