Tim den Besten lacht om avondklok, politie betrapt hem twee dagen op rij

VPRO-presentator Tim den Besten heeft lak aan de avondklok. Hij is zondagavond voor de tweede dag op rij staande gehouden door de politie omdat hij te laat door Amsterdam liep. Dat meldt hij op Instagram.

Tim den Besten © VPRO

Het begon allemaal op zaterdagavond, toen Tim den Besten een huisfeestje vierde met VPRO-eindredacteur Ruby Deelen en nog een dame. Ze zaten flink aan de alcohol en na afloop begaven ze zich dronken op straat, was te zien in de Insta-stories van Tim. De pret was van korte duur: al snel kwam de politie voorbij rijden.

Dronken op straat

Tim en Ruby bleken geen goed excuus te hebben voor hun dronken uitstapje op de late avond. Ruby probeerde onder een boete uit te komen door de politie te laten zien dat Tim een bekende Nederlander is. Dat deed ze door zijn naam in te vullen op Google Afbeeldingen en de resultaten aan de agent te tonen.

Tim vond dat wel een geestige poging. “We werden aangehouden en Ruby dacht dat het hielp als ze zijn foto liet zien”, aldus de VPRO-presentator, die ooit een keer poepend op televisie is gesignaleerd.

Lesje niet geleerd

Je zou denken dat Tim zijn lesje wel heeft geleerd, maar zondagavond ging het alwéér mis. “Werd net aangehouden door dezelfde agenten als gisteravond: ‘Je vriendin liet een foto van jou zien op Google in plaats van de avondklok-verklaring, maar doe haar en de VPRO de hartelijke groeten!'”

Het is niet bekend of Tim en de VPRO-eindredacteur uiteindelijk een boete hebben gekregen. Of Tim zondagavond wél een geldige reden had om op straat te komen is onduidelijk, maar het lijkt er in elk geval niet op.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen