Patty Brard vindt verbouwing Dirk Kuijt mislukt: ‘Te veel botox’

Patty Brard is net als veel andere kijkers erg geschrokken van het tv-optreden van Dirk Kuijt bij Ziggo Sport. Zijn behandelaar is wel héél erg uitgeschoten met de botoxspuit, vindt de tv-diva.

Dirk Kuyt en Patty Brard © Ziggo Sport, SBS 6

Dirk Kuijt maakte eind juni bekend dat hij en zijn vrouw Gertrude na een huwelijk van zeventien jaar uit elkaar gingen. Het gevolg is dat Dirk in een soort midlifecrisis is beland en naar de botoxboer is gegaan. Tv-kijkers van Ziggo Sport werden donderdagavond behoorlijk verrast met het nieuwe uiterlijk van de oud-topvoetballer.

Te veel botox

Ook Patty Brard was behoorlijk in shock. “Ik wist niet wat ik zag. Ik bedoel: als ik hem op straat tegen was gekomen, dan was ik er echt vollédig voorbijgelopen. Het is niet te geloven. Ik moet je eerlijk zeggen: ik ben sowieso niet zo’n voorstander van fillers en botox bij mannen.”

Ze vroeg gelijk de mening van haar eigen beautydokter. “Ik heb de foto even doorgestuurd naar mijn dokter, die er goed raad mee weet, en die zegt: ‘Wat hier is misgegaan, is dat er te veel botox in het voorhoofd zit, waardoor de ogen gaan drukken. En als je je wangen te veel opvalt, dan krijg je dit (zie foto).”

Midlife

Collega Anouk Smulders: “Bij mij komt er dan heel groot ‘midlife’ in gedachten.”

Bart Ettekoven: “Waarom zeg jij dat het bij vrouwen wel leuk is en waarom mogen wij dit niet?”

Patty: “Nou, als jij die frons in je voorhoofd weg zou halen, dan zou ik zeggen: ja.”

Al met al is het een misser van Dirk, vindt Patty. “Mijn dokter zegt: ‘Deze man had maar één ding moeten doen, namelijk niks.'”

Veronica Inside

De mannen van Veronica Inside waren gisterenavond ook kritisch. René van der Gijp: “Ik heb nu het idee dat iedereen die de dertig gepasseerd is aan de botox en fillers wil. Dat moeten ze niet doen, joh. Dat moet je echt niet doen, want ik weet zeker: binnen nu en vijftien jaar komen we erachter dat iedereen misvormd erbij loopt, man. Hij heeft zijn hele voorhoofd ondergespoten. Dat doe je toch niet man?”

Johan Derksen: “Ik zou hem niet herkennen als jullie het niet gezegd hadden. Die jongen is compleet de weg kwijt. Hij woont in Huis ter Duin, dat vind ik ook al ongebruikelijk, en hij doet dit soort dingen. Dan moet je toch professionele hulp gaan zoeken?”

Terugkijken

De Shownieuws van gisterenavond kunt u terugzien op KIJK.nl, de Veronica Inside van gisterenavond vindt u daar ook.

Dirks metamorfose

De metamorfose van Dirk Kuijt:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen