Meneer Reimers schat dat 80 procent RTL-kijkers kotst op Rogier

Willem Reimers, bekend als meneer Reimers uit de tv-programma’s met Herman den Blijker, denkt dat de meeste kijkers helemaal klaar zijn met realitycollega Rogier Smit. Dat zegt hij in de Weekend.

Willem Reimers en Frank & Rogier © Bart Honingh / Michel Schnater

RTL 4 heeft met Frank Jansen en Rogier Smit een kat in de zak gekocht. Vlak na hun overstap van SBS 6 begonnen ze volledig te ontsporen. Ze vochten hun huwelijkscrisis op een bloedordinaire manier uit in de media. Rogier Smit begon zelfs rekeningafschriften van Frank te delen met showmedia als de Privé.

Valse nicht

Meneer Reimers kijkt veel tv en heeft ook het RTL-programma van Frank en Rogier gezien. “Ik vind dat RTL wel een redelijke inhaalslag gemaakt heeft met z’n programma’s, maar Frank & Rogier Checken In vind ik te walgelijk voor woorden.”

Hij kent Frank van vroeger. “Dat was een hartstikke leuke vent. Hij had een mooie winkel op de Denneweg”, zegt hij. “Als ik hem nu op tv zie, is hij niets veranderd. Het komt niet door hem dat ik dat programma vreselijk vind. Nee, het is die Rogier. Ik vind hem een walgelijk type. Wat een valse nicht.”

Sterallures

Rogier heeft volgens meneer Reimers last van sterallures. “Ik denk dat de roem hem naar het hoofd gestegen is. Die jongen denkt dat hij ineens een kleine God is en zich alles kan permitteren. Dat is natuurlijk heel dom. Dan hadden Herman en ik al twintigjaar naast onze schoenen gelopen. Ja toch?”

“Als mijn vrouw zo tegen mij zou doen, was ik gelijk gescheiden. Als dat nu bij hen gebeurt, is dat terecht, maar ik denk niet dat ze dan nog samen een programma kunnen maken”, zegt hij.

80 procent

RTL kan haast niet anders dan stoppen met dit duo, denkt meneer Reimers. “Ik heb het gevoel dat 80 procent van het publiek er ook klaar mee is en dat meneer Van der Vorst zich al twintig keer achter de oren heeft gekrabd dat hij ze weggehaald heeft bij SBS.”

Meneer Reimers verwacht dat Frank en Rogier ‘een dikke vette claim aan de boek krijgen’ als RTL vanwege hun imagoschade afziet van nieuwe programma’s. “Want RTL mist dan een deel van z’n programmering met hoge kijkcijfers.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen