Carlo Boszhard maakt prinses Amalia niet belachelijk in TV Kantine

Carlo Boszhard belooft dat prinses Amalia niet belachelijk zal worden gemaakt in De TV Kantine, die de minderjarige prinses voor het eerst gaat persifleren.

De TV Kantine © Laura Oldenbroek, RTL

De TV Kantine trapt het nieuwe seizoen op donderdagavond af met een aflevering waarin het koninklijk huis wordt gepersifleerd. Het is enigszins gewaagd dat ook de nog minderjarige prinses Amalia na zal worden gedaan, maar Carlo Boszhard belooft dat ze gezien haar 17-jarige leeftijd niet belachelijk gemaakt zal worden.

Mysterie

Ivo Niehe (Carlo Boszhard) gaat in de seizoensopener van De TV Kantine langs bij het Nederlandse koningspaar Máxima (Elise Schaap) en Willem-Alexander (Frits Huffnagel) en ook dochter Amalia geeft dus acte de présence. Wie er in haar huid kruipt is op dat moment nog niet bekend. Daar laat RTL 4 zijn kijkers naar raden.

Bart Ettekoven, baas van de Weekend, vindt het spannend dat Amalia wordt gepersifleerd, zei hij gisteren in Shownieuws. “Ik dacht: weet je wat, ik ga Carlo gewoon even bellen, want ik kon me niet voorstellen – ik ken hem al een aantal jaar en zijn vriend ook – dat zij de intentie hebben om hier een prinses van 17 belachelijk te maken.”

Respect

Carlo liet hem weten: “Bart, dat heb je heel goed aangevoeld. We gaan hier niemand belachelijk maken. Ik denk dat als je het ziet dat je er om kunt lachen en ook begrijpt dat het met respect is gedaan. Wacht even met het geven van je mening op basis van alleen deze foto, want ik denk dat het heel leuk wordt en ik denk dat jij het ook heel leuk vind.”

Bart: “Denk je ook dat de prinses erom kan lachen?”

Carlo: “Dat denk ik ook.”

Uitzending

De TV Kantine is vanaf morgen elke donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen