‘Frank Visser koos voor SBS 6 omdat hij een starf*cker is’

Frank Visser koos in 2015 mede voor een overstap naar SBS 6, omdat hij een starf*cker is. Hij geniet ervan om omringd te worden door bekende Nederlanders, beweert zijn oud-collega Teun van de Keuken.

Frank Visser en Teun van de Keuken © Wessel de Groot / Stijn Ghijsen

De ‘rijdende rechter’ Frank Visser en Teun van de Keuken waren in het verleden collega’s bij KRO-NCRV en toen kwam Teun er naar eigen zeggen achter dat de bejaarde tv-ster een starf*cker is. Teun vond het heel erg tegenvallen dat iemand met zo’n staat van dienst nog zo opkijkt tegen BN’ers.

Starf*cker

Teun klapt uit de school. “Zal ik je wat vertellen? Toen meester Frank Visser nog bij de KRO-NCRV werkte (en ze collega’s waren, red.), toen had je eens in het jaar een presentatorenuitje. Ik heb toen wel eens naast meester Frank Visser gezeten en hij is een absolute starf*cker”, zegt hij in zijn podcast Teun & Gijs Vertellen Alles.

Collega Gijs Groenteman: “Een starf*cker? Dus hij wil bij sterren zitten?”

Teun: “Ja en ik denk dat hij daarom – los van dat hij nu veel meer geld verdient – naar de commerciëlen is gegaan.”

Frank op rode loper

Frank schepte continu op over de BN’ers waarmee hij zich omringde, aldus Teun. “Hij vertelde dan: ‘Ja, ik was met mijn vrouw naar die première en daar was die en die.’ Dan ging hij allemaal beroemde en bekende Nederlanders opnoemen die er allemaal waren.”

Heel triest, vindt Teun dat. “Ik dacht: man, je zit al tientallen jaren bij de televisie, maar hij vond het nog steeds super indrukwekkend. Nu is hij één van hen. Bij de commerciëlen ligt het er allemaal net wat dikker bovenop.”

Viktor Brand

Bij SBS 6 werken grote sterren als Linda de Mol en Wendy van Dijk, terwijl de KRO-NCRV het moet doen met mindere goden zoals Klaas van Kruistum en dus Teun van de Keuken.

Met één van die SBS 6-sterren, Viktor Brand, vormt Frank nu zelfs een duo. Teun: “Die vind ik leuk trouwens. Toen hij dat woonprogramma deed, vtwonen, deed hij dat altijd met een zekere ironie en een ironische schwung. Dat vond ik leuk.”

Sullig

Overigens beweert Teun ook nog dat Frank een rol speelt op televisie. “Meester Frank Visser speelt zijn sulligheid helemaal uit. Dat is ook goed. Dat mensen denken: daar komt die man met dat rare petje en dan doet hij extra dommig.”

De podcast Teun & Gijs Vertellen Alles kunt u hier luisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen