VVD-ster Klaas Dijkhoff sluit carrière in de media niet uit

Klaas Dijkhoff sluit een carrière in de media niet uit nu hij na de verkiezingen stopt als Tweede Kamerlid. Hij heeft echter nog geen plan klaarliggen. Dat heeft de VVD-ster laten weten op Radio Veronica.

Klaas Dijkhoff © Op1

Na ruim tien jaar aan het Binnenhof is Klaas Dijkhoffs nieuwsgierigheid om ergens anders aan het werk te gaan naar eigen zeggen ‘groter dan de nieuwsgierigheid naar wat een langer verblijf brengt’. Wat hij na de verkiezingen gaat doen is nog steeds niet duidelijk, maar hij sluit niets uit. Ook een carrière in de media niet.

Klaas in de media

Radio Veronica-ster Wilfred Genee vraagt Klaas op de radio: “Straks ga je iets anders doen. Wat zit er in je hoofd? Media bijvoorbeeld, is dat jouw ding straks? Ga je dat doen?”

Klaas: “Media? Ja, dat weet ik eigenlijk niet. Ik ga vast wel een paar leuke dingen doen, maar het is niet dat ik dat nu al uitgestippeld heb, dus ik zou me geen zorgen maken als ik jou was.”

Wilfred: “Ik maak me ook absoluut geen zorgen over jou. Ik bedoel: meester dokter ben je toch zelfs?”

Klaas: “Nee, voor jou. Nou, ik ben niet op jouw plek uit ofzo.”

Peter R. de Vries

Wilfred: “Ik dacht: misschien wil je wel vaste commentator aan een tafel worden ofzo en je licht laten schijnen op alles wat er gebeurt. Of is dat niet helemaal jouw ding?”

Klaas: “Ja, misschien wel, maar je moet ook weer niet zo’n gast zijn waarvan mensen denken als ze de tv aanzetten: oh, daar heb je hem weer.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Een soort Peter R. de Vries-achtig type?”

Klaas: “Ja, daar denk ik dat wel eens bij. Hij doet ook goede dingen, maar af en toe denk ik: ik hoef het niet altijd te horen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen