Albert Verlinde staat op zwarte lijst Vrienden van Amstel Live

Albert Verlinde staat op de zwarte lijst van de jaarlijkse concertserie De Vrienden van Amstel Live. De sponsor kan hem niet meer luchten of zien. Dat heeft de showkenner onthuld aan de desk van Shownieuws.

Albert Verlinde © Shownieuws

De 2021-editie van Vrienden van Amstel ging afgelopen weekend door als lockdownconcert, dat online te volgen was. Volgens de organisatie hebben 1,7 miljoen mensen dat gedaan. Het grote succes van de concertserie kwam aan bod in Shownieuws en in het kader daarvan kwam Albert met een opvallende anekdote.

Zwarte lijst

Albert Verlinde stelt dat hij op de zwarte lijst van De Vrienden van Amstel staat. “Ik kom er dus nooit meer in”, aldus de 59-jarige televisiemiljonair.

Hoe zit dat? ” We hebben ooit bij RTL Boulevard een special gedaan over de Vrienden van Amstel. Dat was betaald door Amstel natuurlijk, hè. Dat moesten we bij Boulevard doen, zoals misschien Jinek van de week ook betaald was. We zaten dat te doen en de hele directie van Heineken zat natuurlijk te kijken in een ruimte van Ahoy hoe dat ging enzo.”

Bavaria

Aan het eind van die bewuste RTL Boulevard-uitzending werd de Heineken-top (Amstel is een biermerk van Heineken) onaangenaam verrast. “Ze waren heel blij met die special, maar op het eind zei ik tegen Beau: ‘Was dit het?’ ‘Ja’, zei hij. Toen zei ik: ‘Zo, nu eerst een Bavaria.’ Nou! Woest waren ze! Woest!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen