Nikkie Plessen boos op Esther Ouwehand

Nikkie Plessen vindt dat politica Esther Ouwehand op Prinsjesdag echt veel te ver is gegaan met haar lelijke outfit, een soort maffiapak met achterop de tekst ‘Keerpunt, maar niet terug’. Dat zei de fashionfeeks gisterenavond in RTL Boulevard. De Partij voor de Dieren-frontvrouw maakte zich volgens Nikkie schuldig aan de grootste modeflater van de dag. Ze is er niet blij mee. “Er waren echt dingen waarvan ik dacht: ja jeetje, waarom trek je dit in godesnaam aan?“, zegt ze.

Wat Esther Ouwehand deed, kan gewoon niet, vindt Nikkie. “Wat heeft die vrouw in een tijd van nu op haar jas staan: ze wil niet terug naar het oude normaal.”

Nikkie kan er niet over uit. “Ik snap dat je daarvoor kan staan, maar als je in de politiek zit met de kennis die je hebt dat zo veel mensen struggelen en dat je dan zo’n statement maakt, dat vind ik ongepast.”

Dat is toch gewoon politiek? “Dat doet deze partij en zij heeft de taak overgenomen, maar ik vind het niet gepast.”

En wie moet volgende keer ook door de fashionwasstraat? “Carola Schouten had een soort KLM-pakje aan. Wat heeft die vrouw aan?

Esther Ouwehand op Prinsjesdag:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen