Ferry Doedens veilig: ‘Ik ben gevaccineerd’

De bij GTST ontslagen Ferry Doedens heeft zichzelf in veiligheid gebracht. Hij heeft zich laten vaccineren tegen hepatitis B. Dat laat hij weten op Instagram. Je kunt hepatitis B oplopen als je (onveilige) seks hebt en daar heeft Ferry totaal geen behoefte aan. Hij wil gewoon kunnen hobbyen zonder hepatitisvrees en daarom heeft hij de prik in zijn lijf laten zetten via Man tot Man, dé website over mannenseks. “Tijd voor een gesprek van man tot man“, laat de tv-ster toepasselijk weten.

Je moet goed op je lijf passen, aldus Ferry. “Het leven, zit vol leuke, bijzondere maar ook onverwachte wendingen; dat weet ik als geen ander! Voor sommige dingen kun je je op voorhand beschermen. Want ik blijf niet alleen fit en gezond door veel in de sportschool te staan, maar ik ben ook gevaccineerd.”

Ferry, die zich overduidelijk meer zorgen maakt om hepatitis B dan over corona, roept zijn volgers op om zich ook in te laten enten. “Jij kunt het volgende doen, zodat je hier niet meer over na hoeft te denken: je kunt je anoniem en zonder veel gedoe beschermen tegen hepatitis B door naar de website mantotman.nl te gaan.

Voor inenting zijn drie korte bezoekjes aan de GGD nodig. Daarna kun je weer zorgeloos aan de slag met je deegroller, aldus Ferry, zelf een latino in bed. “Geen kosten en geen bijwerkingen. En daarna gewoon …. genieten!

Deze zomer werd Ferry voor de tweede keer ontslagen bij GTST, omdat hij zijn werkafspraken niet genoeg zou zijn nagekomen. Aanvankelijk werd gedacht dat het vanwege zijn slechte corona-etiquette kwam, anderen beweren dat hij een cocaïneterugval had.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen