Guido terug in Shownieuws, geplaagd door studiovlieg

Na een twee weken durende vakantie is Guido den Aantrekker dinsdagavond teruggekeerd aan de desk van Shownieuws. Hij werd met open armen ontvangen, ook door de studiovlieg. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Ze mogen bij Shownieuws wel een klamboe ophangen, want de presentatoren hebben regelmatig last van rondvliegende beesten. Ditmaal was Guido de klos. Terwijl hij middenin zijn verhaal zat, kwam er een vlieg bij zijn linkeroor zitten (zie blauwe cirkel).

Zoals het een doorgewinterde tv-persoonlijkheid betaamt, bleef de Story-baas gewoon doorgaan met zijn verhaal. “Er vliegt nu volgens mij een insect mijn haar in, prima, blijf lekker zitten. Lekker warm“, merkte hij op.

Collega Mark Labrand: “Die ruikt die zure lacht van je.”

Guido: “Die zure azijnlucht!

Zonder geweld te hebben gebruikt, vloog de vlieg enkele tellen later weer weg. De overlast bleef daarna beperkt.

Amalia

Guido schopte tijdens zijn comeback in Shownieuws onder meer aan tegen het riante salaris dat prinses Amalia krijgt als ze straks 18 wordt. “Ik heb het ene uitgerekend net. Zij krijgt dan 23.500 euro per maand, terwijl het minimumloon van iemand die 18 is bruto 840 euro is.”

Schandalig, vindt Guido. “Willem-Alexander heeft al aangegeven dat zij een tussenjaar heeft, dus dat ze niks doet en de wereld rond gaat trekken. Ik zou zeggen: als je weet dat je eind dit jaar dit salaris gaat verdienen, misschien kun je in dat jaar dan iets voor de maatschappij gaan doen.”

Iemand van 18 die 23.000 euro per maand krijgt… Privé-inkomen, hè? Ik vind het erg veel geld.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen