Ook man 5-Uur-Brecht niet blij met Rob Goossens

VPRO-presentator Eric Arends springt in de bres voor zijn vrouw Brecht van Hulten nu ze bekritiseerd wordt over haar nieuwe presentatieklus op SBS 6. Dat is te volgen op Twitter. Brecht heeft een baan bij het Van Gogh Museum afgeslagen om een gesponsord middagprogramma te gaan maken op SBS 6, namelijk De 5 Uur Show, maar om gezichtsverlies te voorkomen benadrukken zij en co-host Carolina Lo Galbo dat het écht geen campingshow gaat worden.

Twee serieuze dames die vooral geen gezellig programma willen gaan maken op SBS 6: je ziet de mismatch van mijlenver aankomen. De open-deuren-mediakenner Rob Goossens heeft dan ook de verwachting uitgesproken dat dit hem niet gaat worden.

Waar Rob eerst al Catherine Keyl over zich heen kreeg – nooit een pretje – moet hij zich nu ook al verdedigen tegen Eric Arends, de man van 5-Uur-Brecht.

Eric spreekt Rob direct aan op Twitter: “Je doet iets heel geks: eerst zeg je stellig – uitsluitend op basis van een persbericht – dat het programma een soort RTL Blvd wordt, om daarna uiterst verbaasd te doen over de gekozen presentatoren. Zou het kunnen dat de 5 uur show vanwege de presentatoren juist géén Blvd wordt?

Ook Pascal van Meerten, de hoofdredacteur van De 5 Uur Show, is helemaal over de zeik. Hij begrijpt niet dat Rob de nieuwe 5 Uur Show met 6 Inside vergelijkt. “He Rob, bel anders even met mij want dan kan ik je alles vertellen over 5 Uur Show en waar het vooral niet mee te vergelijken is. Sowieso is het vreemd dat je met name speculeert over hoe het programma eruit gaat zien zonder even te checken met de makers.

Rob haalt zijn schouders erover op: “Ik citeer uit het persbericht: actueel nieuws, crime, royalty, entertainment en politiek. Maar dan ben je gepikeerd als ik aan 6 Inside denk?

Lees ook:
Geen spektakel: SBS 6 zet saai duo op 5 Uur Show (maandag)
RTL Boulevard zet Brecht van Hulten te kakken (dinsdag)
Viola Holt: ‘5 Uur Show? Niemand kijkt meer om 5 uur!’ (dinsdag)
SBS 6 dist Henk en Ingrid: exit Lingo en Man Bijt Hond (dinsdag)
‘5 Uur Show wordt 6 Inside, maar dan uurtje eerder’ (woensdag)
Catherine Keyl: ‘Waarom dóe je dit, Rob Goossens?’ (donderdag)

Foto: William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen