Angela Groothuizen blijkt digibeet na forse pr-blunder

Uitgerekend een 60-jarige vrouw die niet helemaal snapt hoe Instagram en e-mail werken, heeft het hele pr-plan van de zingende-bejaarden-show The Voice Senior in duigen laten vallen: Angela Groothuizen. Ze had digitale stress. Dat gaf ze gisteren toe in RTL Boulevard. RTL 4 had voor afgelopen dinsdag een hele pagina in het AD gereserveerd om Gerard Joling te presenteren als nieuwe coach van The Voice Senior, maar helaas gooide Angela Groothuizen roet in het eten.

Per ongeluk zette Angela op maandag al de nieuwe persfoto van het programma online. “Ik vond het wel heel vervelend. Ik had er wel last van. Ik heb geloof ik de persafdeling van RTL even laten schrikken.”

Wat ging er mis? “Ik heb hele drukke weken, ik ben alles door elkaar heen aan het opnemen, ik ben ook nog aan het verhuizen, mijn dochter was jarig en ik moest nog wat inspreken. Het was zo’n dag, je kent het wel.”

Er ontstond digitale kortsluiting bij Angela. “Ik zag toen de Instagram-post van Ilse en dacht toen: oh, verrek, ik moet posten! Dus ik kijk op mijn telefoon naar die mail en inderdaad zag ik daar die foto staan, maar die kreeg ik helemaal niet zo makkelijk op dat Instagram. Het bleken twee mailtjes te zijn en die eerste heb ik helemaal niet gezien.

Ach, uiteindelijk heeft The Voice Senior door deze blunder ook genoeg publiciteit gekregen, stelt Angela. “Ik hoor net dat Gerard me uitgemaakt heeft voor een drugsverslaafde. Het heeft er wel voor gezorgd dat iedereen erover schrijft. Ik heb alles verpest, maar we hebben lekker veel publiciteit.”

Lees ook: Angela Groothuizen verpest hele pr-campagne RTL 4 (woensdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen