Nieuwe ontwikkelingen VI: ‘Topoverleg Talpa in Grolloo’

Het is deze dagen relatief stil rondom Veronica Inside, maar RTL Boulevard deed gisteren melding van nieuwe ontwikkelingen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Presentator Luuk Ikink sprak van een topoverleg in Grolloo. “Naar aanleiding van een betrouwbare tip die we kregen zijn we vandaag naar het huis van Johan Derksen toe gereden. We kregen de tip te horen dat de directie van Talpa naar Grolloo zou gaan om daar te gaan praten met Johan“, vertelde de showkenner.

Een cameraploeg van Boulevard is helemaal naar Grolloo afgereisd. “Wij naar Grolloo toe. We troffen daar niet de directie, ook niet Johan Derksen, maar wel de vrouw van Johan Derksen.”

De vrouw van Johan Derksen heeft de cameraploeg kort te woord gestaan. “Ze wilde er niets over kwijt, maar ze zei wel: ‘Er komt vandaag nog nieuws naar buiten.’ Of dat klopt weten we niet helemaal zeker, maar daar gaan we maar van uit.”

Uiteindelijk is er, ook na de uitzending van RTL Boulevard, niets naar buiten gekomen. “We hebben Marco Louwerens, die ze in VI altijd directeurtje noemen, gesproken en hij zei meteen: ‘Ik zeg helemaal niks, bespaar je de moeite.‘”

Wie weet komt er nog wat nieuws naar buiten.”

Johan Derksen en René van der Gijp willen niet door met Veronica Inside, omdat zij zich verraden voelen door Wilfred Genee. Ze waren vorige week wel samen op de bruiloft van René.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen