Nikkie Plessen kijkt Netflix liefst zonder beha

Nikkie Plessen kijkt het liefst naar series op Netflix zonder beha aan. Ze vindt dat comfortabeler. Dat gaf de 35-jarige mode-ontwerpster gisterenavond aan in RTL Boulevard. Een beha is een aansluitend kledingstuk dat vrouwen als ondergoed dragen ter ondersteuning van hun borsten, maar is niet altijd comfortabel. Als Nikkie écht even wil ontspannen met een goede serie op Netflix, dan trekt ze haar beha daarom uit en laat ze alles lekker hangen onder haar sweater, zo onthult ze.

Nikkie merkt om zich heen dat vrouwen steeds vaker zonder beha rondlopen en dat komt volgens haar mede vanwege corona. “Het is een trend die eigenlijk al iets eerder aan de hand was, maar wat je wel ziet: ja, we lagen met z’n allen in die trainingspakken op de bank en het eerste wat je dan toch uit doet is de beha.”

Zelf blijft Nikkie ook niet met haar behaatje op de bank zitten. “Dat herken ik ook aan mezelf, dat ik denk: o, ik lig lekker dat Netflix-serietje te kijken – of Videoland whatever (RTL-medewerkers moeten in plaats van Netflix Videoland zeggen, red.) – en ik gooi even dat behaatje uit. Dan kijk ik het lekker weg in zo’n sweatertrui. Het is wat gemakkelijker.”

De push-up-bh is ingeruild voor comfort, zegt Nikkie. “Je zag eigenlijk dat de influencers al de trend gestart zijn. Bij festivals zag je al dat die meiden met een hemdje liepen waar dat kant uit kwam. Dus een beetje klein en natuurlijk.”

Overigens wil Nikkie niet zonder beha in een mannenblad staan. “Al krijg ik een miljoen“, riep ze een tijdje geleden. Had ze wel mooi haar 927.000 euro coronanoodsteun van terug kunnen betalen.

Lees ook:
Nikkie Plessen wil geen snuffelaars meer in haar winkel (29 april)
Nikkie Plessen heeft 28 miljoen, vraagt overheidssteun (20 mei)
Nikkie Plessen compleet uitgekotst door haar buren (24 mei)
Nikkie Plessen bevestigt burenruzie: ‘Buurman is zielig’ (28 mei)
Miljonair Nikkie Plessen pakt 927.000 euro noodsteun (16 juli)
Nikkie Plessen reageert op rel, stort noodsteun terug (16 juli)
Nikkie Plessen mengt zich opnieuw in mondkapjesdebat (30 juli)

Foto: RTL

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen