Nikkie Plessen bevestigt burenruzie: ‘Buurman is zielig’

Nikkie ‘proletariër’ Plessen ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur. Haar ijdeltuiterij op Instagram, haar bekentenis dat ze mensen die geen geld uitgeven het liefst zo snel mogelijk uit haar winkels heeft en het aanvragen van overheidssteun terwijl ze 28 miljoen euro waard is, wekken ergernis op. En daar kwam vorige week nóg een verhaal bij: onafhankelijk van elkaar kwamen zowel Privé als Weekend met een verhaal over de buren van Plessen, die de Boulevard-ster compleet uitkotsen.

Plessen zadelt het chique Oud-Zuid in Amsterdam al jaren op met een horrorverbouwing, maar wekt ook ergernis met haar Biro die ze te pas en te onpas op de stoep parkeert. Daar komt nog bij dat ze begin deze maand ernstige overlast zou hebben veroorzaakt met haar verjaardagsfeest. Het leidde tot een aanvaring met de bejaarde buurman, die Plessen vroeg om het iets rustiger aan te doen. “Ik ga de hele straat opkopen!“, schreeuwde ze volgens een ooggetuige terug.

Aanvankelijk wilde Plessen niet reageren (“Hi hi voor ons hier echt geen verhaal“), maar gisteren in Boulevard wilde ze toch haar ei kwijt. “Ik was jarig, ik werd 35 en mijn ouders waren op mijn feestje en mijn schoonzus met haar kinderen, wat om 22.15 uur eindigde.”

Ze heeft gewoon een vervelende buurman, aldus Plessen. “Alle gekheid op een stokje: ik ken mijn buurman al 13 jaar en al 13 jaar weet ik hoe ik met mijn buurman om moet gaan, maar nu was het een beetje… Ja… Voor mijn man uit de hand gelopen. Dus hij heeft een reactie gegeven op zijn reactie van: ‘Joh, hè, we hebben genoeg voor jou gedaan, dit gaat een klein beetje te ver.’ Het is geen coronafeestje dat wij hebben gehouden.”

Hoe is de relatie nu met haar buurman? “Mijn buurman waardeer ik als buurman, maar dat is het dan ook. Wij zijn gewoon geen vrienden. Dat is al 13 jaar zo.”

De Privé en Weekend hebben lang niet alleen deze buurman gesproken. De hele buurt zou zich doodergeren aan haar. Luuk Ikink: “Maar het is niet zo dat de hele buurt achter je aan zit?

Plessen: “Nee, we wonen daar al 13 jaar, hou op, hé.”

Marieke Elsinga: “En ga je de hele straat kopen?

Plessen lachend: “De hele straat! Helemaal!

John van den Heuvel: “Gaat zo’n buurman dan de Privé of Story bellen? Hoe gaat dat dan?

Plessen: “Daar heb ik dus geen idee van. Dat denk ik dan. Een beetje zielig, maar ja, weet je… In coronatijd zit het bij iedereen een beetje hoog en zijn er spanningen die wat oplopen. Dat is zo…”

Lees ook:
Nikkie Plessen wil geen snuffelaars meer in haar winkel (29 april)
Nikkie Plessen heeft 28 miljoen, vraagt overheidssteun (20 mei)
Nikkie Plessen compleet uitgekotst door haar buren (24 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen