Netflix behandelt Soundos als topcabaretier

Netflix heeft Soundos El Ahmadi tijdens de opnames van een cabaretspecial behandeld als een topcabaretier. Ze werd compleet verwend. Dat vertelt ze in gesprek met Het Parool. Eh Ahmadi is in ons land vooral bekend van haar afgang als huiscabaretier van De Wereld Draait Door, maar dat kijken ze bij Netflix niet. Ze is daarom, samen met twee andere Nederlandse cabaretiers, gevraagd voor een internationale cabaretspecial, waarvoor ze dertig minuten stand-up mocht opnemen.

De release is op Nieuwjaarsdag, maar de opnames waren al in augustus. En die herinnert El Ahmadi zich nog maar al te goed. “Netflix heeft me hier in Amsterdam opgenomen, in Club Panama. Wát een productie, zo ontzettend professioneel.”

De Amerikanen kunnen er wat van, aldus El Ahmadi. “Ik werd als komiek helemaal in de watten gelegd. ‘We zijn heel blij met je te werken, Soundos. Het is voor ons een grote eer.’ Heel Amerikaans natuurlijk, maar ook wel heel lekker.”

In Nederland wijzen ze je er in het theater op dat de koffie 1,50 euro kost, aldus El Ahmadi.

Hoe kijkt ze eigenlijk terug op het DWDD-drama? “Er is leven na DWDD. Maar het was moeilijk, heel moeilijk. Het was gewoon niet mijn ding, inspelen op de actualiteit. Ik kon de druk ook niet goed aan.”

Het Parool-interview met Soundos El Ahmadi kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen