Netflix behandelt Soundos als topcabaretier

Geplaatst op ma 31 dec 2018 om 8:30

Netflix heeft Soundos El Ahmadi tijdens de opnames van een cabaretspecial behandeld als een topcabaretier. Ze werd compleet verwend. Dat vertelt ze in gesprek met Het Parool. Eh Ahmadi is in ons land vooral bekend van haar afgang als huiscabaretier van De Wereld Draait Door, maar dat kijken ze bij Netflix niet. Ze is daarom, samen met twee andere Nederlandse cabaretiers, gevraagd voor een internationale cabaretspecial, waarvoor ze dertig minuten stand-up mocht opnemen.

De release is op Nieuwjaarsdag, maar de opnames waren al in augustus. En die herinnert El Ahmadi zich nog maar al te goed. “Netflix heeft me hier in Amsterdam opgenomen, in Club Panama. Wát een productie, zo ontzettend professioneel.”

De Amerikanen kunnen er wat van, aldus El Ahmadi. “Ik werd als komiek helemaal in de watten gelegd. ‘We zijn heel blij met je te werken, Soundos. Het is voor ons een grote eer.’ Heel Amerikaans natuurlijk, maar ook wel heel lekker.”

In Nederland wijzen ze je er in het theater op dat de koffie 1,50 euro kost, aldus El Ahmadi.

Hoe kijkt ze eigenlijk terug op het DWDD-drama? “Er is leven na DWDD. Maar het was moeilijk, heel moeilijk. Het was gewoon niet mijn ding, inspelen op de actualiteit. Ik kon de druk ook niet goed aan.”

Het Parool-interview met Soundos El Ahmadi kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
23 Reacties op “Netflix behandelt Soundos als topcabaretier”


 1. bass

  wel raar dat zij, terwijl ze er zelf voor uitkomt dat het allemaal zo geflopt is, hier dan wel weer aan meedoet.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Komiek voor één dag.
  Kostelijke beschrijving weer MC, ..’ vooral bekent van haar afgang als huiscomediant bij dwdd ‘
  Hoe iemand in die positie ons steevast niet aan het lachen kan maken.
  Stelletje zuurpruimen in de Petteflet.

 3. xandertje

  Dat is zij ook:)

 4. Janusz

  Met dank aan de multiculti linkse instelling kan zo een dame een platform krijgen. Prima maar zorg dan wel dat je echt talent hebt ipv grote bek. Ken werkelijk niemand vanuit prive of werk die deze dame leuk vindt.

 5. Bobby Eden

  Dit was wel de grootste afgang op televisie in de recente geschiedenis van de mensheid. Man, wat was dat pijnlijk – Soundos bij DWDD

 6. liefkleinhertje

  Van dat wijf kan Femke Engnekkema (kaakklem) zelfs niet glimlachen ,hier vind niemand een zak aan maar het word getolereerd omdat ze een migratie achtergrond heeft
  Die Martijn de Koning schijnt ook cabaret te maken dat is nieuw voor mij want ik dacht dat zijn beroep aan talkshow tafels zitten was ,net zo iets als Peter R dus.
  Ik moet wel toegeven dat het leuker is dan Paul de Leeuw dat dan weer wel.

 7. Curryworst

  Aangezien ze geflopt is als cabaretteketmeiske doet ze allerlei schnabbelklusjes als niet grappig panellid in flutkwisjes.
  Waarbij ze altijd moet laten weten dat ze mocro is.
  Ga toch weg met dat mens. En neem gelijk Sanne Wallis en dat andere vrouwtje Marc-Marie mee!

 8. liefkleinhertje

  heela Curryworst deze omgebouwde mocro is wel leuker dan Marc-Marie (ze komt namelijk minder vaak op TV)

 9. Waarom werkt mijn nickname niet?

  @bass
  Jij denkt dat ze bij DWDD, dus op de nationale tv, begon als cabaretier of zo? Zij staat al jaren op het podium. Bij de NPO zijn ze echt niet zo achterlijk om iemand op tv te brengen die geen ervaring heeft. Kijk, ik heb haar vaak live gezien in Toomler en zo, en vind haar ook niet de grappigste, maar zo slecht als bij DWDD is ze absoluut niet. Was gewoon een misstap. Ze is dan ook nooit van de actuele grappen geweest. Stop jij na één misstap ook met je opgеbouwde carrière? Ik mag toch hopen van niet.

 10. Godefroy France

  Ha Ha Ha nederlandse TV, afvoerputje / vergaarbak voor losers, links/islamitisch geteisum, wij gaan ze halen debielen, knuffelende gutmenschen, deugtuig, Silly Simons klonen, BIJ1 gekken, vrouwelijke mannen, mannelijke vrouwen, licht getint rapalje, zwart getint deugtuig, blank laf gedoogvolk, DENKterrorisme, C artiesten waarbij de B status het hoogst haalbare is, volksverlakkend 2e kamerkleuterklasje,
  PVV en FVD uitgezonderd dus cordon sanitaire, Mark R. volksverneukende hansworst
  mag aanblijven, en al die vergeten BNNers die de buis vervuilen met (wij zijn zo leuk)
  hun onnozel gewauwel, kleuterklas humor, of afzeikhumor van C artiesten door
  D artiesten, onze geweldig getalenteerde zang idioten zullen het niveau hoeper de poep en potje vet nooit ontstijgen, het is en blijft zoals onze tobbers “Les Pays-Bas)
  zero points !!!

  MINDER MINDER MINDER

 11. robin

  Mooi rant Godefroy! Helaas hebben wij als maatschappij het allemaal zelf laten gebeuren. De tv is slechts een afspiegeling.

 12. Janusz

  Soundos en marc marie huybrechts. Dries en dave roelvink. De staat van het land anno 2018.

 13. Fox Mulder

  idd een tobcabaretier!

 14. Joep

  Omgebouwd ?

 15. Dij Enkletser

  “Soundos Eh Ahmadi is in ons land vooral bekend van haar afgang als huiscabaretier van De Wereld Draait Door, maar dat kijken ze bij Netflix niet”

  Ze is daarom, gevraagd voor een int.cabaretspecial van Netflix

  Haha ,Wát een Grap,
  Dus als Netflix wél naar DWDD gekeken zou hebben,zou ze nooit gevraagd zijn !!
  Dát is pas Humor !!

 16. Pi 3,1415

  Dijenkletser heeft wat moeite met sarcasme. Geeft verder niet hoor.

 17. Meneer Kaktus

  Soundos is aan de xtc.

 18. Robbie

  Tja ik vind haar totaal niet grappig. Maar misschien is er wel een markt voor grappen en heeft Netflix daar oog voor. Geen idee. Ik ga het kijken en zal dan een oordeel vellen. Maar ik verwacht er niet heel van. Ik hoop voor haar dat ze nog iets anders kan. Een gewone baan, want op toneel wordt het niets verwacht ik.

 19. Rob

  Wat een vreemd artikel. Heel beledigend voor soundos. En waarom niet de namen erbij van Ryan panday en Martijn Koning? Jaloers? Netflix kondigt het einde aan van mc? Drie superleuke comedians staan op Netflix. Leuk. Doe dan negatief over het feit dat Martijn koning nu constant op alle netten op tv is. Daar wordt je wel een beetje mesjokke van. Werkelijk waar alle netten! Is dat ooit vertoond?? Overkill!!!!!!!

 20. B. Om Barie

  In kleine kring is ze gevat en gevierd. Zodra ze buiten die cirkel treedt, worden enkele eigenschappen haar fataal. Ze is luid en nogal lomp. En als de humor dan niet spontaan is en de timing verkeerd, ga je roemloos ten onder.

 21. liefkleinhertje

  Soundos is wel geestig maar daar komen jullie vanavond wel achter als naar die enge Marc-Marie Huijbrechts hebt gekeken.

 22. Laby

  Soundos staat tot geestig als liefkleinhertje tot lief en klein.

 23. Johnny👀

  Er zijn maar heel weinig vrouwen grappig..zijn wel goed voor in de keuken en bed en opruimen maar verder..zingen kunnen ze ook al niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.