Carnavalgrapje Netflix valt niet in goede aarde

De mensen op Twitter zijn weer gepikeerd en in rep en roer. Ditmaal om een grapje dat Netflix maakt in het kader van carnaval. Dat is te lezen op het sociale medium. Bij een foto van de serie La Casa De Papel, waarin een stelletje schorem in rode overals een bank overvalt, twittert Netflix: “1: trek dit pak aan met carnaval, 2: loop random kroeg binnen, 3: roep DIT IS EEN OVERAL!, 4: lol.” Het behoorlijk flauwe grapje is dan dat men dan niet overval roept, maar overal.

Lekker doorscrollen zou je denken, maar een aantal twitteraars lopen weer heisa te maken. “Wat een rare en slechte grap (?) Netflix“, briest Liselot. “Zou ik maar gauw weghalen. Want natuurlijk veroorzaakt dit paniek, als iemand echt zo een café of feesttent binnenkomt. Bovendien zijn maskers op een aantal plekken sowieso verboden.

Geen goede grap Netflix“, zegt ene André verbolgen. En Jo: “Dit pak is niet voor niets in veel kroegen verboden. Laten we het vooral gezellig houden…

Ook ene Elger is gepikeerd. “Zou Netflix het ook lol vinden als mensen dit bij hun kantoor flikken? Ja, ik snap dat er overal staat en geen overval, maakt het nog steeds geen goede grap 🙃.

Al met al kunnen de socialroepers vanavond weer voldaan met hun uitgestreken gezicht aan het avondmaal gaan zitten. Alaaf!

Foto: Netflix

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen