Tim Hofman slacht #1-serie op Netflix af: ‘Heel saai’

Het is op dit moment de meest bekeken serie op Netflix in Nederland: het derde seizoen van The Sinner met acteurs Bill Pullman en Matt Bomer. Waar de eerste twee reeksen verslonden werden – op Rotten Tomatoes werden publieksscores behaald van respectievelijk 87 en 82 procent – wordt het derde seizoen uitgekotst: de ‘audience score’ blijft haken bij 48 procent. Ook Tim Hofman heeft acht uren van zijn ongetwijfeld kostbare tijd verspild aan het derde seizoen van de Netflix-hit.

Wat een blamage, vindt Tim. “Nou, seizoen 3 van The Sinner kan je overslaan. Script mwah, camerawerk saai, muziek kitch. Niet spannend en verder losse eindjes galore. Bill Pullman was wel goed en het einde ook wel mooi.

Het is volgens hem een bloedsaai seizoen. “Je kan zo goed als ALLES raden wat er gaat gebeuren, en als het niet gebeurt is dat een flaw in plaats van creatief verrassend hahaha.

LINDA-eindredacteur Margot Jamnisek laat weten dat ze het helemaal met Tim eens is: “Vond ik ook. Na vier afleringen gestopt. Jammerrr.

Er is volgens critici maar één goede reden om wel te kijken:

Foto: Netflix

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen