Tim Hofman slacht #1-serie op Netflix af: ‘Heel saai’

Geplaatst op za 27 jun 2020 om 9:45

Het is op dit moment de meest bekeken serie op Netflix in Nederland: het derde seizoen van The Sinner met acteurs Bill Pullman en Matt Bomer. Waar de eerste twee reeksen verslonden werden – op Rotten Tomatoes werden publieksscores behaald van respectievelijk 87 en 82 procent – wordt het derde seizoen uitgekotst: de ‘audience score’ blijft haken bij 48 procent. Ook Tim Hofman heeft acht uren van zijn ongetwijfeld kostbare tijd verspild aan het derde seizoen van de Netflix-hit.

Wat een blamage, vindt Tim. “Nou, seizoen 3 van The Sinner kan je overslaan. Script mwah, camerawerk saai, muziek kitch. Niet spannend en verder losse eindjes galore. Bill Pullman was wel goed en het einde ook wel mooi.

Het is volgens hem een bloedsaai seizoen. “Je kan zo goed als ALLES raden wat er gaat gebeuren, en als het niet gebeurt is dat een flaw in plaats van creatief verrassend hahaha.

LINDA-eindredacteur Margot Jamnisek laat weten dat ze het helemaal met Tim eens is: “Vond ik ook. Na vier afleringen gestopt. Jammerrr.

Er is volgens critici maar één goede reden om wel te kijken:

Foto: Netflix
29 Reacties op “Tim Hofman slacht #1-serie op Netflix af: ‘Heel saai’”


 1. M.

  Sinner, wat, wie, uh, lekker boeiend wat Tim Hofman vindt NOT.

 2. Siem

  Ik kijk geen rtl en netflix, ik kijk alleen npo en talpa! Netflix is armoe!

 3. Stanislav

  Tim moet lekker bij een draaiorgel gaan staan met zijn centenbak..

 4. Marc

  Hij is specialist in de wetenschap van saai.

  Vraag maar aan zijn vriendin!

 5. Jean Paul

  En dan 8 uur blijven kijken…

 6. DaveRoelvink

  Er is er maar 1 die spannende dingen doet, maar daar heeft iedereen ook weer commentaar op.

 7. De Heer

  Alsof seizoen 1 van een hoogstaand niveau was. Ben nooit begonnen aan seizoen 2 maar snap dat zo’n Tim het top vindt want het is simpel te volgen.

 8. Tineke Hofstra

  Tim Hofman is een onderkruipsel. Hij is geen man, hij is de eeuwige pre-puber die woest aan z’n m i c r o p e n i s sjort.
  Een zielig gevalletje, een C-acteur die nooit herinnerd zal worden.

 9. Ron

  Lekker belangrijk wat Tim Hofman hier nu weer van vind. Die heeft altijd tegendraadse meningen. In de Dag Top 10 van Netflix komt hij nog steeds goed uit de bus. Ik vond het weer een geweldig seizoen en wederom weer een uitstekend plot.

 10. Lilly Labiamus

  Minder saai dan zijn seksleven dankzij dat frigide vrouwtje van hem.

 11. Ronald Rumb

  Vriendinnetje van Tim is niet frigide. Ze knapt alleen totåál af op zijn gebrek aan mannelijkheid. Ze wordt niet geyl van kleine jongetjes.
  Ik zou haar helemaal kunnen klaarmaken, dat ze urenlang in extase zou zijn, dagen niet zou kunnen lopen van genot.
  Dat dus.

 12. Wyatt

  Is nog altijd beter dan die meuk die op dit moment op TV uitgezonden wordt.

 13. Ome Cor

  Beste series ever wat mij betreft op Netflix: House of Cards (behalve het laatste seizoen toen Spacey eruit was), Breaking bad, Black mirror en Fargo.

 14. Wendy's dealertje

  Die vriendin van Tim heeft een goeie beurt nodig, maar wat doet Tim… Netflix & zeiken.

 15. William Raaf

  Ik betaal voor Netflix.
  Waarom wordt ik gedwongen te betalen voor de doofpot-Staatsmedia ?
  1984.

 16. David

  Zeker te weinig gay scènes

 17. Karel

  De beste drama/thriller/crime serie die ik ken op dit moment is Wentworth. Staat helaas niet op Netflix maar meer dan de moeite waard.

 18. .WEST*

  @ Waytt Heeft u zeker nooit NPO extra gekeken , daar zitten echt mooie programma`s , documentaires , die door de VPRO/ NTR worden uitgezonden !
  Maar als u dat zelf niets vind , is dat een gebrek aan interesse!
  Ben benieuwd waar u dan wel naar kijkt

 19. .WEST*

  @WILLIAM RAAF Als u wist wat een staatszender was, dan had u waarschijnlijk
  geen negatieve reactie gegeven , je moet eerst weten wat dat is, en dat is de NPO zeker niet !

 20. William Raaf

  Beste WEST

  Prima en ik gun dat maar waarom moeten anderen en onze kinderen voor Uw hobby betalen ?

 21. .WEST*

  maar aan uw naam te zien J*DEN spelen mooi viool, maar zijn gierig en zitten op hun geld , willen nergens voor betalen, daarom zijn de meeste ook handelaars
  die alles voor niks inkopen, en de klant belazeren met woekerprijzen
  echt een j*denstreek

 22. William Raaf

  Maak van de NPO een betaal site à la Netflix. Kunnen we zien hoe ‘populair’ deze omroep is en hoe ‘gewild’ al die overbetaalde BN’rs zijn.

  Mijn inschatting: Ik vermoed dat de BBC binnenkort haar licentie verliest (Dominic Cummings is al bezig) (voornamelijk vanwege hun extreme eenzijdigheid (de NPO bedient alleen A’dam, de BBC elitair Londen. Ze zenden live beelden uit van een begrafenis van een roofovervaller, maar zwijgen over zes afgeslachtte mensen in Reading en Glasgow)
  Dat zou de deur openzetten om de NPO ook te gaan privatiseren. Het is niet meer van deze tijd om een staatsmedia te financieren die fungeert als doofpot, leugenfabriek, opium-pijp en deugend zuip-hok voor de grachtengordel.

  U houdt van de NPO
  Prima
  Maar dan ook betalen en niet parasiteren op andere mensen want we hebben ons geld verduveld hard nodig. Zeker nu.

 23. .WEST*

  tv kijken is niet bepaald mijn hobby , een banketbakker eet s`avond ook geen gebakje bij zijn koffie ,van wijze van spreken !
  maar we betalen collectief ook om de infrastructuur in stand te houden
  dat is ook uw belastinggeld bijdragen

 24. .WEST*

  @ W.Raaf. Dat een 100 % landelijke omroep deels betaald wordt uit de staats kas/ dat is in heel Europa zo, privatiseren zou betekenen dat ze commercieel moeten denken , en dat ook dan zijn en worden dan uitgesloten van veel uitzendingen in samenwerking met de EBU De P.O heeft veel vertakkingen ,samenwerkingverbanden
  ook in overzee ze gebieden, en de regionale/ lokale omroepen en buiten uw belasting geld krijgen ze ook van andere partijen geldstromen
  publieke omroepen in zijn totaliteit zit al moeilijk genoeg in elkaar
  en samen met de providers krijgt u een menu kaart die ze in sommige dictuur landen , waar echt staatsomroep bestaat, van dromen
  , uw idee zou het hele bestel op zijn kop zetten met uw Netflix en privatisering idee!
  Ons bestel is uniek,

 25. William Raaf

  Beste West,

  En als Ik U zou vertellen dat de BBC binnenkort een betaaldienst zou gaan worden (je kunt in de gevangenis komen in de UK als je geen aflaat betaald)
  Zou dat geen evolutie in ons denken kunnen initiëren inzake de NPO ? Zou de NPO nog bestaansrecht hebben ?

  Ik word niet bediend, noch 75% van de NL’se bevolking. Ik beschouw het als een ondraaglijk rechtschapen incestueus knuffelhol voor de grachtengordel elite en hun miezerig kroost. Kijk ze eens allemaal deugen. 24/7. Op tv. betaald door ons.

  Dat moet veranderen. En gaat de BBC (gedwongen) private dan kan de NPO niet achterblijven. Ze hebben kansen genoeg gehad om ook die 75% te bedienen. Dat hebben ze nagelaten dus laat die 25% de troep maar betalen.

  (overigens is mijn inschatting dat de BBC meteen kopje onder gaat wanneer Dominic Cummings de stekker eruit trekt)
  En wie weet komt er iets mooiers voor terug. Zoals bv. de vrijheid van meningsuiting.

 26. anonymous

  Altijd nog 100% beter dan een serie of film met Tim Hofman.
  Ik heb genoten van seizoen 3.

 27. .WEST*

  @ W Raaf weet niet waar u de wijsheid vandaan haalt , maar knap om zoiets te schrijven!

 28. William Raaf

  Dank je West,

  U zult dit op de NLse tv/radio niet horen omdat journalistiek niet meer bestaat in NL

  Maar momenteel is het afschaffen van de BBC ‘license fee’ het populairste item op de wensenlijst van de meerderheid van de stemmers. Het kan rekenen op een overweldigende steun. De hetze jegens Dominic Cummings vanuit de BBC zal niet geholpen hebben (hij gaat over de re-organisatie van overheidsdiensten zoals de BBC).
  Desondanks heeft de BBC nu 100 miljoen uitgetrokken voor een diversiteits-commissie. Eén caviat; no diversity of opinion allowed

  En daarom kunnen talentloze clowns doorstoten naar de top. ‘le boys/galls netwerk. En wordt de BBC (en NPO) gehaat en gewantrouwd door velen en op het altaar geheven door het establishment. Het is vrij simpel. Brood en Spelen en laat het gepeupel vooral nimmer nadenken.

 29. De Film Expert

  Ik ontwijk over het algemeen de series en films waarvan het gepeupel van smult.
  Als echte filmliefhebber heb ik nog een hele historie aan superieure klassiekers en gewaagde indie-films om van te genieten. Ik zou dus niet weten waar de fuck dit over gaat en het boeit mij ook niet. Fijne dag!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.