René van der Gijp vindt Hélène Hendriks geen optie

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 9:15

René van der Gijp vindt het geen optie om Wilfred Genee in de talkshow Veronica Inside te laten vervangen door Hélène Hendriks. Hij verschilt daarin van mening met Johan Derksen. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Johan heeft geopperd om Hélène aan de kop van de VI-tafel te zetten, maar René denkt daar anders over. “Dat is geen optie, nee. Überhaupt niet“, zegt hij. “Het zijn gewoon jullie drie of niet?“, vraagt verslaggever Aran Bade daarop. René: “Ja.

De VI-mannen hebben gisteren met elkaar overlegd in het Van der Valk-hotel in Zwolle. “Ben je er uitgekomen?“, vroeg Aran na afloop aan Johan.

Johan: “Dat niet, maar voor de rest gaat het goed.”

Aran: “Dus het gaat niet door?

Johan: “Nee, zo ver is het ook weer niet, maar Wilfred legt het nog wel even uit.”

Wilfred: “Ik kan er niet zo veel aan toevoegen, hoor. We hebben lang met elkaar gesproken en gaan morgen weer verder praten met de directie. Het belangrijkst is dat wij met elkaar gesproken hebben en meer kan ik er eigenlijk iet over zeggen.

Aran: “Heb jij het gevoel dat je door kan gaan?

Wilfred: “Dat is wat ik net tegen je zeg: dat gaan we allemaal bespreken met elkaar. Volgens mij moeten we inhoudelijk niet veel zeggen wat er aan de hand is.”

René lijkt niet zo optimistisch. “Volgens mij zijn wij er wel uit, weet je wel. We moeten alleen morgen nog even kijken hoe de directie daar tegenaan kijkt. Die hebben dan ook nog wat te zeggen. Wij zijn eruit wat we gaan doen. Alleen is het wel aan de directie vind ik om ook nog iets te zeggen. Om hen ook nog een kans te geven. Het blijft moeilijk, anders waren we er nu wel uit geweest.”

Foto:
19 Reacties op “René van der Gijp vindt Hélène Hendriks geen optie”


 1. Koe Man

  Die mannen laten echt die honderdduizenden euro’s die ze niet liggen. Leuk relletje in komkommertijd, maar gaat natuurlijk nergens over.

 2. anonymous

  Rene heeft gelijk want Helene is totaal niet geschikt.

 3. Walter

  Aran: “Dus het gaat niet door?”
  —-

  BLVD vult het, zoals gewoonlijk, als het niet over RTL gaat negatief in.
  O wacht, roddelen over RTL mogen ze niet van RTL baas Jut & Jul.

 4. Philips de Goede

  Misschien is het goed om Wilfreds mond af te tapen; Kan er ook geen rotzooi uitkomen.

 5. Dennis

  Ik denk dat ze stoppen met VI, en dat ze gisteren vooral hebben gesproken over een ander programma wat ze gezamenlijk zouden willen gaan doen. Dat idee gaan ze denk ik vandaag voorleggen aan de directie.

 6. WEST*

  ik heb vernomen dat RTL in 2054 de stekker eruit tekt , trendwatchers hebben onderzoek gedaan en komen tot de conclusie dat er zo weinig kijkers zullen zijn dat het niet meer op te brengen is
  verwachting Kijkcijfers op primetime hoogste score

  RTL 1200 kijkers
  TALPA 900 kijkers

  Alleen de NPO scoort nog met ruim 1 miljoen kijkers op een avond

  radiozender 538 3 fm en dergelijke popzenders zijn opgeheven!

  er wonen dan in Nederland 88% 45 plussers , en die zullen dan ook zeer weinig tv kijken want dat zijn de jongeren van nu en die kijken niet

  Ziet er niet goed uit !!

  Zal dan wel als ik 103 ben GTST missen

 7. By the way

  René heeft gezegd dat Hélène Hendriks geen optie is. Dat wil niet meteen zeggen dat hij dat zelf vindt. Het is namelijk Talpa die Hendriks geen optie vindt, zoals viel te horen uit de mond van Johan Derksen. Er is een deal gemaakt tussen betrokken partijen voor VI met de drie heren, voorlopig is er geen sprake van verandering omdat dit een contractuele aangelegenheid is. Talpa houdt de heren er gewoon aan dat zij met elkaar aan de tafel gaan zitten. Afspraak is afspraak.

 8. Remi

  Ongelofelijk triest dat het stopt.
  Ik heb de afgelopen 15 jaar geen secónde van het programma gemist.

  Heb ook een uitzending bijgewoond, 4 jaar geleden.
  Na afloop even een babbeltje gemaakt met Johan, een ontzettend lieve man.

 9. Russian

  Op x hamster staan mooie beelden van Hélene Hendriks. Toppertje.

 10. Jiyani

  Mij zal het een zorg zijn, of VI wel of niet doorgaat. Ik kijk al enkele jaren niet meer naar VI. De meest opvallende en denigrerende uitspraken gemaakt door Van der Gijp en Derksen zijn te lezen. Lees se soms wel, maar vaker niet.

  De uitzending van 22 juni heb ik wel gevolgd omdat het zou gaan over racisme.
  Derksen zat wel op een gegeven moment met zijn mond vol tanden, toen hij op genuanceerde wijze door Natacha Harleqijn (hoop dat ik haar achternaam goed heb geschreven) op zijn plaats werd gezet.
  Derksen is aan het mokken als een kleuter. Wees een vent, zoals je dat altijd beweert en bied je excuces aan voor de kwetsende woorden die je altijd bezigt.

  Van der Gijp mag ook zijn excuses aanbieden dat hij Genee voor NSB’er heeft uitgemaakt en half of misschien wel 3/4 van Nederland heeft dat overgenomen.

  Van de 3 is Genee de verstandigste, de andere 2 zich gedragen als kleuters die hun zin willen krijgen door te stampvoeten.

  Ach ja, die € 600.000 die ze verdienen door 2 avonden per week vol te praten met meer roddels en ongenuanceerde uitspraken dan over voetbal,
  laten ze niet zomaar liggen. Dank zij Genee, verdienen ze zoveel geld. Daar hoor je ze niet over.

  Van mij mag Johan Derksen weg. Wim Kieft is terug. Hij is een rustig persoon, weet nuances te brengen in wat hij zegt. Hij is bescheiden maar wat hij zegt heeft inhoud. Laat Wim Kieft maar de plek innemen van Derksen. Laat die schreeuwlelijkerd maar van zijn pensioen gaan genieten.

 11. Ron

  Ze lachen zich rot. Genee helemaal in zijn rol als aanmatigende en verontwaardigde gisteren in Boulevard. Dit is a done deal, vandaag gaat de klap er op gegeven worden.

 12. Meneer Kaktus

  The toneelstukje continues….

 13. Robert

  Van der Gijp🤔. Moet je horen, die maakt genee eerst uit voor nsb’r. Terecht,als je kijkt wat ie Johan flikt. En nu wilt ie gewoon weer samen werken, dus weer de toffe jongens met elkaar uithangen. Mag ik ff een teiltje 🤢🤢. Geldwolf,bah!!! En dan zouden weer t nieuwe seizoen om hem moeten lachen, nâh dach t niet!!!! Maar goed eigenlijk had ie in de bewuste uitzending al ze bek moeten opentrekken, maar toen horde je hem NIET!!!!

  Hoop dat Johan voet bij stuk houdt, want dan maar geen VI meer.

 14. Teuntje

  Domme chemisch lachende braller denkt het te weten

 15. Wendy's dealertje

  René heeft gelijk, geen brabo’s aan het hoofd van de tafel.

 16. Bert busser

  Alles voor het geld

 17. Peter

  Mooie klifhanger. Je krijgt weer aandacht. En Hendriks is niet geschikt. Derksen geild alleen op haar omdat hij verbaal sterker is. Van Genève kan hij het niet winnen.

 18. bas

  “Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen”, zei Derksen destijds.

 19. Kim

  Poppenkast

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.