René van der Gijp vindt Hélène Hendriks geen optie

René van der Gijp vindt het geen optie om Wilfred Genee in de talkshow Veronica Inside te laten vervangen door Hélène Hendriks. Hij verschilt daarin van mening met Johan Derksen. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Johan heeft geopperd om Hélène aan de kop van de VI-tafel te zetten, maar René denkt daar anders over. “Dat is geen optie, nee. Überhaupt niet“, zegt hij. “Het zijn gewoon jullie drie of niet?“, vraagt verslaggever Aran Bade daarop. René: “Ja.

De VI-mannen hebben gisteren met elkaar overlegd in het Van der Valk-hotel in Zwolle. “Ben je er uitgekomen?“, vroeg Aran na afloop aan Johan.

Johan: “Dat niet, maar voor de rest gaat het goed.”

Aran: “Dus het gaat niet door?

Johan: “Nee, zo ver is het ook weer niet, maar Wilfred legt het nog wel even uit.”

Wilfred: “Ik kan er niet zo veel aan toevoegen, hoor. We hebben lang met elkaar gesproken en gaan morgen weer verder praten met de directie. Het belangrijkst is dat wij met elkaar gesproken hebben en meer kan ik er eigenlijk iet over zeggen.

Aran: “Heb jij het gevoel dat je door kan gaan?

Wilfred: “Dat is wat ik net tegen je zeg: dat gaan we allemaal bespreken met elkaar. Volgens mij moeten we inhoudelijk niet veel zeggen wat er aan de hand is.”

René lijkt niet zo optimistisch. “Volgens mij zijn wij er wel uit, weet je wel. We moeten alleen morgen nog even kijken hoe de directie daar tegenaan kijkt. Die hebben dan ook nog wat te zeggen. Wij zijn eruit wat we gaan doen. Alleen is het wel aan de directie vind ik om ook nog iets te zeggen. Om hen ook nog een kans te geven. Het blijft moeilijk, anders waren we er nu wel uit geweest.”

Foto:

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen