Nikkie Plessen heeft 28 miljoen, vraagt overheidssteun

Geplaatst op wo 20 mei 2020 om 8:40

RTL Boulevard-ster Nikkie Plessen heeft het geschopt tot Quotes Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Ze staat op de 32ste plek met een geschat vermogen van 28 miljoen euro, dat ze heeft opgebouwd met haar kledingmerk Nikkie. Een torenhoge schatting, maar toch was Plessen er aan het begin van de coronacrisis als de kippen bij om aan te kloppen bij het noodhulploket van de overheid. Haar klanten bleven weg en de kosten liepen door. “Dan moet je diepe zakken hebben“, legde ze uit bij WNL.

Plessen heeft diepe zakken, maar gelukkig zijn die van de overheid nog veel dieper. Door aan te kloppen bij het noodhulploket van de overheid hoeft de miljonaire niet zelf op haar vermogen in te teren.

Ze is erg te spreken over de subsidieregelingen. “Ik moet zeggen dat ik het heel erg goed vind. Maandag om half negen hebben wij bij het loket alles ingeleverd en drie dagen later kregen we de eerste betaling al binnen van de overheid, dus daar zijn ze echt heel snel in geweest. Absoluut complimenten daarvoor.”

De katoendiva zegt 470 personeelsleden te hebben en fabrieken in Wuhan en Italië. De fabrieken in China waren volgens haar al snel onder controle. “Daar hebben we heel erg last van gehad in het begin van het jaar, maar in China viel het coronavirus tijdens Chinees Nieuwjaar, dus dan gaan fabrieken sowieso al vijf weken dicht en daar hou je in je planning ook rekening mee.

Inmiddels krabbelt de retailsector weer wat op, al mogen er vanwege de 1,5 meter afstand maar een maximaal aantal mensen in haar winkel. Kostbare ruimte, dus Plessen heeft geen zin meer in snuffelaars. Mensen die bij haar komen shoppen moeten wel gewoon wat kopen, aldus de Boulevard-diva.

Al met al vindt weekblad Televizier het allemaal een beetje asociaal van Plessen. “Nikkie Plessen klopt bij de overheid om haar personeel te kunnen blijven betalen in coronatijd. Dat zou ze met 28 miljoen natuurlijk ook gemakkelijk zelf kunnen doen.

Foto: RTL
116 Reacties op “Nikkie Plessen heeft 28 miljoen, vraagt overheidssteun”


 1. Scheethoven

  Torenhoge schatting zeg je vooral als er veel te hoog wordt geschat en dan weet je dus niet of ze terecht steun aanvraagt. MC bedoelt waarschijnlijk dat 28 miljoen een torenhoog bedrag IS.

 2. Hans

  Lekker bericht weer van MC om zoveel mogelijk haatberichten te genereren. Let op en lees ze maar hieronder.

 3. Vinc

  Net als elke goeddenkende ondernemer, hou je je prive-vermogen (al dan niet uit winst van de onderneming) gescheiden van je zakelijke vermogen. De cashflow die zo’n boetiek zaakje heeft zal (belastingtechnisch) niet heel ruim zijn. Vanuit ondernemersoogpunt heeft ze dus juist gehandeld. Verder kan ze er ook niet heel veel aan doen dat ze toevallig succesvol geboerd heeft van die chinese kleding.

  Je moet de toko toch draaiende houden. Ik heb zelf voor één van mijn VOF’s ook noodhulp aangevraagd, dat is prima verlopen en daar heb ik nog zeker een anderhalve maand de kosten mee kunnen dekken. De rest zal dan wel ondernemersrisico zijn.

 4. Bart tv man

  Ik geloof weinig van deze schattingen over haar vermogen en het succes van haar modemerk. Waarom is haar lente- en zomer-collectie nu dan alweer afgeprijsd en in de uitverkoop, nog voordat de zon is gaan schijnen? En dat is niet alleen in dit Corona-jaar, dat is al jaren zo. Let er maar eens op en je zal versteld staan.

 5. Ferdinand

  Nikkie was haar hele leven al op zoek naar een niet al te slimme rijke man, deze heeft ze gevonden in Ruben Bontekoe die zijn geld van z’n pappie heeft gekregen. Hij investeert dit geld in Nikkie en vervolgens gaan ze samen een verhaaltje verzinnen dat Nikkie het allemaal alleen heeft gedaan.
  Schattig hoor.

 6. Schandalig

  Schandalig dat zij kleding uit China verkoopt daar zit bloed aan.
  Ik hoop dat ze failliet gaat.

 7. Bart tv man

  Waarom zit een zo drukke CEO letterlijk 7 dagen per week in Boulevard om 2 minuten over koetjes en kalfjes te praten? Dat deed Olcay ook toen haar imperium begon te kraken en te piepen en op instorten stond.

 8. Per Huismans

  Kan de Mol ook.

 9. Rene de Leeuw

  Mooi bericht van MC.

 10. Olga

  Wie een beetje verstand heeft van zelfstandig ondernemen, weet dat een (zakelijk) vermogen iets anders is dan 28 miljoen in je kontzak hebben zitten. En als dat al zo was, waarom zou iemand dan uit eigen zak zijn personeel moeten betalen wanneer je regelingen hebt vanuit de overheid? Daar wordt meer dan genoeg belasting voor betaald wanneer je 28 miljoen bijeen gesprokkeld hebt.

 11. Lilly Labiamus

  Pikkie Flessen is de Olcay Gulsen van nu. Ze lijkt succesvol met haar tacky kopietjes bij blonde snollen van 30, binnen een jaar is haar luchtkasteel failliet.

 12. remco

  De critici verwarren vermogen met liquiditeit. Het vermogen in haar bv valt simpel na te trekken. Dat is geen 28 miljoen, maar wel een respectabel bedrag. Daarnaast kan ze ook vermogen in privé hebben. Ze heeft het simpelweg niet verkeerd gedaan.

 13. Poenie

  Dus ze krijgt geld van haar sugar daddy vervolgens kopieert ze alle ontwerpen van andere merken, laat ze maken door onderbetaalde slaven en nu wil ze geld van de overheid!?

 14. Wanny

  Dit geldt voor een hoop ondernemingen.

  De HEMA en Ouwehands Dierenpark vragen wellicht ook steun, terwijl miljonair Boekhoorn daar achter zit. En al die andere bedrijven die steun vragen zijn veelal ook van investeerders die een flink vermogen hebben.

 15. HUGO

  Weer een klagende BN’er

  Er zijn nog een miljoen wachtende voor u bij de voedselbank.

 16. Flauwe Kul

  Dat zij steun vraagt, is zeer discutabel!

  Maar wat veel erger is, is als deze regering die steun aan haar geeft!

 17. Pot gerukt

  ‘Mensen die bij haar komen shoppen moeten wel gewoon wat kopen, aldus de Boulevard-diva’
  Diva? Zo vaak gezegd, Nederland kent geen Diva’s.
  Stof en mensen uit Wuhan, zoals Schandalig
  wo 20 mei 2020 om 8:49 al schrijft, daar zit bloed aan.
  Kleding voor de westerse samenleving die het midden houdt tussen Zeeman en kleding voor ex medewerkers van de Wallen.

 18. MolTalk

  Je kunt zeggen wat je wil, maar ze is wel consequent: haar collectie nep, haar businessverhaal nep, haar gezicht nep.

 19. René Froger

  Nikki, ik snap je probleem helemaal meid!

  Zal ik een rekening voor je openen bij de Voedselbank? Ik heb daar connecties.

  Is het al lunchtijd?

 20. Tim H

  De vraag is natuurlijk wel wat die schatting van Quote waard is. Daarnaast is de vraag hoeveel van dat vermogen vrij is, het kan ook in voorraden, winkels, etc zitten en daarmee kun je je personeel niet betalen.

 21. Priscilla

  Met zoveel geld mag je op z’n minst verwachten dat je je lippen fatsoenlijk laat opspuiten. Dit ziet er niet uit.

 22. Jetteke van Schaarsbergen

  Nikki gaat over lijken…

 23. Angeltje

  Hoe durft ze dat akelige enge mens ?

 24. Paul Lamote

  @priscilla
  Je verwart geld met vermogen.

 25. Norvo

  Wat Bart zegt.

  Als ze echt aan het hoofd staat van vijf modelabels, heb je toch zeker geen tijd om semi-fulltime aan de desk bij RTL Boulevard te babbelen over, tja, niks? Zelfs Albert Verlinde kon dat niet combineren.

 26. Rozetta

  Wat een jaloezie weer hier. Je kan denken over haar wat je wil, maar ze heeft het wel gemaakt in tegenstelling tot 99,9 procent van de reageerders hier. En ja, inclusief moi.

 27. Rozetta

  En Tim H. Wat de schatting van Quote waard is? Denk heel veel. Typisch weer redeneren naar je eigen mening. Triest.

 28. 90's baby

  Rozetta als je veel poen hebt wil dat nog niet zeggen dat je het gemaakt hebt.

 29. raam

  nikkie

  schaam je!

  yab yum achtige,

 30. Albert Verlinde

  Norvo, kleding kopiëren en verkopen is wel heel wat anders dan musicals produceren.

 31. Rozetta

  @90’s baby. Dus als je zelf een merk hebt opgebouwd en veel geld daarmee verdiend, dan heb je het niet gemaakt??? Daar draait tegenwoordig het hele leven om.

 32. Karel

  Nikki aka copycat, meer hoef je niet te zeggen. En dat bedrag overigens klopt voor geen meter, ze mag blij zijn als ze 10 procent daarvan heeft.

 33. Huismaker

  Ik ken genoeg ondernemers die rijk spelen om zo een schild te creëren. Terwijl het water aan de lippen zit, naar de buitenwereld doen alsof zij succesvolle mensen zijn.

 34. domdommerdomst

  Dikke plofkop!

 35. Marko

  ‘T is zo’n gemaakt mens!!!!!

 36. Ooit komt de rekening

  Kleding uit China? Nikki heb jij geen geweten? Kan jij jezelf nog wel aankijken in de spiegel?

 37. Derksen J.

  Feit is dat Nikkie steun heeft gekregen, dus daar recht op heeft, kennelijk gaat er iets fout bij de overheid. Waar ze gebruik van maakt, dat is niet haar schuld, maar de overheid had in deze beter kunnen controleren, daarbij komt dat ik persoonlijk nooit een bankafschrift van mevrouw Plessen heb gezien, dus hoeveel geld ze heeft weet ik niet, ga daar ook niet over oordelen.

 38. Wim

  Waarom zou zij niet, net zoals elke andere ondernemer, mogen gebruikmaken van de overheidsmaatregelen? Ondernemers zijn goed om het ganse jaar door torenhoge belastingen te betalen, maar krijgen kritiek als ze dan eens iets in return krijgen. Haar persoonlijk vermogen heeft ze eerlijk verdiend, dus ik zie totaal geen probleem. Juich ondernemers toe in plaats van ze continu aan te vallen. Zonder ondernemers is er geen economie.

 39. Derksen J.

  hoe triest ben je als je een reactie geeft onder de naam Rene Froger of Albert Verlinde, en dan ook nog eentje die niet relevant is. Dan nog een puntje.
  #poenie heeft het over Chinese slaven, of de eerlijk betaald worden weet ik niet, ik ken de boekhouding van Plessen niet. Maar ik ben wel van mening dat wanneer je de lonen gelijk trek met de Hollandse lonen, de Chinezen daar als miljonair kunnen leven, de lonen liggen daar nu eenmaal lager. Bijna alles wat je koopt komt uit lage lonen landen. Dus u maakt zich ook schuldig aan de slavernij

 40. Cobweb

  Wat een sloerie zeg, BAH !!!

 41. Nuff Said

  Bla bla bla chocolade vla…

 42. Dennis

  Dat is gewoon hard werken en ver schoppen voor een ex-Soapie.

  Gewoon eerlijk opgezet en verdient.
  Alles mensen zijn gelijk

 43. Ronnie

  Het BN-er bashen gaat verder! Nikkie Plessen heeft geen 28.000.000 op haar rekening staan, haar imperium is dat waard. Dus haar bedrijf heeft net zo goed recht op steun, als andere bedrijven. Waarom zou zij zelf garant moeten staan voor alle medewerkers? Omdat ze een BN-er is?

 44. Poenie

  Derksen J en daar maakt ze gretig gebruik van.
  Laten maken voor een paar euro en hier verkopen voor bv 250 euro.
  Hoe het gemaakt en door wie maakt haar niks uit.
  Dat er dieren voor worden mishandeld en geslacht maakt haar ook niks uit , als het er maar leuk uitziet.
  Dat mensen onderbetaald worden maakt haar ook niks uit want het gaat allemaal om winst winst winst.
  Ik walg van dit soort duivels bah! Ze maken de wereld er niet mooier op!

 45. Geert de Jonge

  Nikkie Plessen heeft 28 miljoen en vraagt overheidssteun om vooral rijk te blijven. Wat een profiteur.

 46. Derksen J.

  @poenie welke dieren worden er vermoord en mishandeld? nogmaals de mensen worden niet onderbetaald, de lonen liggen daar lager, je kan ze niet de Hollandse lonen geven, dan worden het daar miljonairs. En welke ondernemer wil er nu geen winst maken? Noem er eens eentje. Ik neem aan dat u nooit iets koopt want bijna alles gaat via de lage lonen landen. Dus u houd het ook in stand.

 47. Anoniem

  Please de oude gezichten terug bij boulevard. Nicolette, Froukje, Ruben. Leuke lieve en normale mensen zijn dat.

 48. anonymous

  Ik zie een kettinkje om haar hals met een A.
  Zij had vóór Bridget toch ook iets met Andre Hazes?

 49. Poenie

  Waar komt leer vandaan denk je?
  Maar goed ik vind het walgelijk als je zo geld wil verdienen.
  Betaal liever wat meer en investeer in duurzaamheid.

 50. Kneefel

  Ach gut… Geef haar dan WW…flikker op zeg, moet ze haar tieten weer vullen of een rimpeltje wegwerken….weg wezen, idioot…hoe durft ze

 51. Ruud

  Je kan dat lekkere wijf tientallen per dag neuken.

 52. Ruud

  Je kan dat lekkere wijf tientallen keren per dag neuken.

 53. teuntje

  Nikkie doet alles voor geld ze zit erbij als een snollebol met dr blabla ….. inhoudsloos persoon

 54. Roos

  Van de week bij RTL Boulevard zag ik dat ze erg veel en ook flinke ringen aan haar vingers had. Ik vraag me dan af hoe ze dat doet met iedere keer handen wassen. Doet ze die ringen dan iedere keer af of houdt ze die aan.

 55. Cor

  Nou en? Er zijn bedrijven die veel meer reserves hebben en ook steun aanvragen. Maar daar schrijft MC niet over want die staan niet in het middelpunt van de belangstelling en zijn een stuk anoniemer. Dat levert voor deze site niets op. Dan maar weer een BNer op de korrel nemen.

 56. Piet Pannelap

  Zonder Sander Schimmelpick is het programma Dragons wel erg leuk. Ook Nikkie doet lekker mee met de grote mannen. 👍🏼

 57. Swinkels

  Schandalig dat zo’n goed lopend bedrijf niet eerst hun reservepotje aan moeten snijden. Een kleine ondernemer doet dat wel en red het dan met de steun van overheid toch niet. Daar zal de gewone burger straks wel weer voor op moeten draaien.

 58. Tim H

  @Ooit komt de rekening
  Wat is erg mis met kleding uit China.

 59. Bennus

  Grappig al die haatzaaierij, intussen helpt ze wel startende ondernemers door tonnen te invensteren middels het programma Dragon’s Den

 60. Juriaan

  Ik proef hier heel veel jaloezie.

 61. Niksie

  Hoe denk je zelf dat rijken rijk worden ?? Vraag het Nikkie en ga bij haar in de leer. Is zij soms j o o d s ? die weten hoe je geld moet maken…

 62. joepie

  Hahaha Bennus die is goed zeg.

 63. Jos Betting

  Wat een eng mens met een akelig karakter.

 64. Banaan

  @Bennus die tonnen kan ze beter gebruiken voor haar eigen bedrijf in plaats van overheidssteun

 65. Geert

  @Bennus
  wo 20 mei 2020 om 13:00

  Investeren heet in dit geval er veel geld in stoppen en er later nog meer uit halen.
  Ze is geen filantroop maar een zakenvrouw. Voor niets gaat de zon op.

 66. Fame is a B*tch!

  Dit lijkt mij zo’n type die aan de nanny vraagt of ze haar schoenen even wil pakken en bij haar aan wil doen.

 67. Christian Bibo

  Nikkie Plessen, je moet je schamen met een geschat vermogen van 28.000.000 €,dat je nog overheidssteun durft te vragen.En asociaal ben je inderdaad ook ,om de klant te eisen iets te kopen ,wanneer hij/zij komt shoppen in één van je winkels.

 68. Donald Dumb

  Egoiste…

 69. Ciska Litoris

  Als Plessen haar benen een dag niet scheert heeft ze meer haar dan n pan macaroni van 3 weken oud!

 70. Simon Megma

  Als Plessen haar benen een dag niet scheert heeft ze meer haar dan n pan macaroni van 3 weken oud!

 71. Joop

  Ik wil ook wel steun , en graag veel.

 72. Marvin

  Als zij daadwerkelijk 28 miljoen heeft dan heeft ze daar hard voor gewerkt en ook enorm veel. Belasting aan afgedragen. Ze heeft dus recht op staatssteun.

 73. joop

  NIkkie???

  het zit zeker in de naam.
  zeuren en aandacht trekken ….

 74. Hans meijster

  Ik hoop dat niemand wat koopt bij haar en dat haar rekening gauw daalt

 75. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Self made? Laat me niet lachen. Geld van haar partner. Daar heeft deze gold digger hem specifiek op uitgezocht.

 76. Arie

  Je hoeft apen niet te leren klimmen

 77. Pakkme van Agteren

  Een vermogen van 28 miljoen betekent niet dat ze ook letterlijk dat bedrag op haar bankrekening heeft staan. Bijna alles zal in vastgoed of aandelen zitten en dit is niet echt het moment om je aandelen te gaan verkopen.

 78. F.Verwaal

  Ze moest zich de ogen uit haar kop schamen.
  Er zijn ondernemers genoeg die chef harder nodig hebben.
  Als deze bloedzuiger ikke ikke en de rest kan stikken.

 79. Abij

  Het is te gek voor woorden wie denkt ze wel wie ze is zoveel geld hebben en dan overheidssteun aanvragen als eerste in de rij pfff in Engeland was dat ook het geval met Victoria Beckham maar dat hebben ze terug gedraaid! De overheid moet eens beter controle houden en kijken of dit soort bedrijven genoeg winst heeft gemaakt de afgelopen jaren. Ik denk ook niet dat mevrouw Plessen voor niks bij RTL boulevard zit !

 80. M

  Dat achterlijke wijf is niet goed snik.
  Duizenden ondernemers gaan failliet en zij houd haar hand op?
  Ook de Overheid is niet goed snik om haar te betalen. Terug vorderen diep hap.

  Ze moeten geld geven aan degene die het echt nodig hebben.
  Vreselijk zulke aasgieren als Nikkie.

 81. Kattie

  Ik vind dat geen leuk mens ..

 82. Gaby

  Ik heb er geen woorden voor. Hoe durft ze. Schandalig. Er zijn zoveel mensen die in armoede leven. Ze moet zich schamen

 83. Bjorn

  Rtl Boulevard zwijgt weer terwijl ze in de studio aanwezig is. Leren niets daar.

 84. Piet Pannelap

  Gaby heeft het verstand van een goudvis. Mijn God. Alsof het goed zou zijn als iedereen arm is….. mafklappert.

 85. Peter

  Zo! Dit is echt schandalig zeg.
  Ze moet zich schamen. Te erg voor woorden dit.
  Mensen gaan dood van de honger!! Nikkie!!!!

 86. Lies

  voor sommige mensen is het lastig te begrijpen dat er een verschil tussen je privé en/of zakelijke vermogen.

 87. dmcvdsloot

  wat een egoistische trut.Hoe durft ze subsidie aan te vragen vragen en de kosten af te wentelen op de burgers. Die betalen het uiteindelijk . schandalige inhaal.

 88. Viefje

  Asociaal is nog niet eens het juiste woord. Ze zou zich diep moeten schamen dat ze dit doet. Niemand zou ooit nog iets van Nikkie moeten kopen! Met 28 miljoen lijkt me dat je wel kunt eten en het hoofd boven water kunt houden.

 89. Kees

  Wat een ordinaire graaier, die Plessen! Aan de schandpaal met haar! Kots, kots…

 90. 124

  Selfmade.. met enige hulp van landelijke bekendheid.. met weer enige hulp van goeie looks. Selfmade noemt men dat. Uphill battle, hardships.. LOL heel erg knap *applaus*

 91. Olaf_claessen

  Wat een onzin . Zij heeft daar toch gewoon recht op. Zij betaald toch ook veel belasting!!! Dus wat zeuren die mensen nu ???? Ze doet het prima….

 92. Universalfrederik

  Dat privé vermogen is vergaard over de hoofden van vele veelal onderbetaalde werknemers wereldwijd. Zo blijven de rijken der aarde stinkend rijk en wordt de rekening op termijn aan de gewone man gepresenteerd.

 93. Barbera ten Have

  Geachte redactie
  Zoals het altijd al gaat, worden rijken rijker als de wereld op zijn kop staat, dus deze Nicky ook.
  Als ze echte ballen heeft, neemt ze de subsidie niet aan of doet het terug.

 94. Suzy Wang

  Jaaaa dat is het. Yabjum achtig mokkeltje.

 95. Dorine

  Prima dat de overheid namens het Nederlands volk financieel ondersteund wanneer men onder water dreigt te raken. Maar dit is de onderneming van Mevr.Plessen en zij heeft zelf en haar echtgenoot genoeg kapitaal om een financiële injectie te geven aan haar onderneming.
  Als je bij Boulevard uitgebreid staat te figureren voor het Quote verhaal, dan lijkt het mij logisch dat er zulke reactie komen en ja dat kan fatsoenlijker mhr. Derksen. Laat nu fatsoen niet bepaald uw handelsmerk zijn en door u als relatief begrip gehanteerd worden.

 96. Dorine

  En oh ja meneer Derksen het ontbreekt de nouveaux riches niet aan geld en sluwheid, maar helaas wel vaak aan fatsoen en intelligentie. Het is mi niet ook uw verdienste van fatsoen en verstand dat u als zoveel seizoenen mee mag. Dankzij het de sluwheid en de hebzucht van John de Mol krijgt u de ruimte om pedant uw meningen op onfatsoenlijke wijze te mogen oreren al zijnde de waarheid.
  Barbie heeft ook een aantal seizoenen mogen meedraaien…. Die was wel stuk aardiger dat wel!!

 97. Sander

  Dorine is in het bezit van laag IQ. Derksen benoemt de dingen tenminste en nermt geen blad voor de mond en zet mensen op de plekken die zij verdienen.

 98. Sander

  Dorine is in het bezit van laag IQ. Derksen benoemt de dingen tenminste en nermt geen blad voor de mond en zet mensen op de plekken die zij verdienen..

 99. Dorine

  Klopt hij was allen Nikki Plessen vergeten

 100. Anoniem

  Ach, gossie meid (op zijn Amsterdams) heb je met 28 miljoen nog overheidssteun nodig? Zie je het niet meer zitten? Depressie valt goed te behandelen hoor. De psychiater heeft nog antidepressiva voor zwaarmoedigheid eens kijken of je daar van opknapt. Zou dat ook een narcist zijn? Mijn God dat zijn er dan wel veel in de tv, radio en media die daar last van hebben. Zou een regelmatige verplichte psychiatrische check-up bij Bekende Nederlanders niet gewoon standaard moeten zijn?
  Oh, wacht dat is natuurlijk waar voor narcisten is niets goed genoeg dus aan de antidepressiva gaan dat soort lui niet, nee dat zijn alleen de lieve mensen die met haar omgaan die dat verplicht moeten slikken. Nee, want narcisten mankeren niets he? Die zijn gewoon in orde. Die hebben geen stoornis of zo. Dat ze de rest van de gemeenschap tot waanzin drijven dat ligt NATUURLIJK aan die ander.

 101. Genaldo

  Plessen, ik verdien 1800 euro per maand..dus blijf van mijn belastingcenten af….

 102. Esmiralda de Palm

  Ik ben blij,dat er nu eindelijk. N keer oprecht de waarheid word gesproken. Selfmade millonaire????Van Wat?? Ook de presentatie bij BLVD.Als zei praat doe ik mn geluid uit. Sorry ,maar bij de TV kantine word ze zooooo goed nagedaan. Complimenten
  PS ik weet niet of deze reactie mag..

 103. J b

  Schaam je diep Nikkie.

 104. Mark

  Ik kan me vergissen maar dit soort type,s vallen op mensen met geld. Wordt ze gedropt voor een straks een met minder rimpels…Let maar op. En het merk is al bijna passé. Dan komt er in een keer de klad in. Dan is het huillie huillie en een nieuwe lover vinden. Ze had juist nu kunnen zeggen ik vraag geen steun! Dat had haar merk goed gedaan. Straks maar weer met de …….d. dat geld voor tatyana bridget en Yolanthe types allemaal. Of is Johnny de Mol echt zo knap? Ik kan me vergissen maar normaal val je niet op een tuinkabouter…ga maar in de poeier de krant uit de brievenbus halen. Alles bedacht en gemaakt. Bah

 105. Jop

  Ze betaald belasting toch? Ze heeft net zoveel recht als ieder andere ondernemer. Omdat ze het gedaan heeft wilt het niet zeggen dat ze haar vermogen moet op eten toch?

 106. AdeR

  Wat een veelal domme reaktie van heel domme mensen.

 107. IKNOW

  ach die perignon met zijn schijtmerk trust (niets ontwerpen, alles goedkope chinese rebrand meuk) zit ook bij dragons den.

 108. Peter

  Als je sex met de mol hebt kom ver in deze kut gooi

 109. Louise

  Ronduit schandalig en dan kan het gezegd worden “ze betaald toch ook belasting” pffff 28 miljoen waar hebben we het over vreet dat eerst lekker op moeten andere met veeeeeeel minder eigen vermogen ook echt bah bah geen woorden voor

 110. Ivo

  Parasiet van het jaar: Nikki Plessen

 111. Mark

  ? Ze betaald belasting…. Recht er op? Ik heb ook het recht om mijn oudere buren niet te helpen met de container buiten zetten, geen vrijwilligers werk doen. Op de school mee te helpen noem maar op. Waarden geld voor mij hoger als de normen. Groot verdienen is prima als je dit naleeft. Alleen is blijkbaar ondernemen zo een minder risico. Ik zeg als je verliest een keer mag je ook wel eens op de blaren zitten. Wat bedenkt je zelf wie dit geld mag ophoesten straks? Juist ja. Dat ze het krijgt is nog erger dan het vragen. Man man restaurants naar de haaien noem maar op. Geen idee van de wereld behalve van goedkoopste knechten die met een stok boven hun hoofd de kleertjes maakt voor de dames zonder zelfvertrouwen. Die gene die echt naar de knoppen gaan kijk die maar eens in de ogen Nikkie profiteur van regels

 112. Juriaan

  @Mark
  Je kunt ook zeggen dat ondernemers hun eigen broek maar moeten ophouden maar dan moeten ze ook net als in de VS hun mensen kunnen ontslaan als er geen werk meer is. De echte parasieten zijn de werknemers die thuiszitten maar wel doorbetaald willen worden.

 113. Mark

  Jij staat ook in de quote 100? Ondernemen is een risico maar de kleine man mag gecompenseerd worden meer als dat. je echt niet goed snik met dat vermogen om de staat nog uit te buiten. Als je nog een domme reactie hebt….de meeste moeten soms thuis blijven of ze willen of niet. De rijke onder ons voetballers Ed leveren in. Dat is normaal en dat doe ik ook hypocriet. Maar goed als je thuis zit weet je wat je bent volgens deze man. Bah

 114. sjakie

  het enige wat ik hierover kan zeggen dat ik dit ronduit belachelijk vindt de regering en ja daar gaan we weer het stelletje vvdérs steunen elkaar 4 miljard voor KLM nu worden bekende Nederlanders die 28 miljoen hebben ook nog geholpen terwijl er legio mensen zijn waaronder ik niks meer hebben
  door dat k..virus waar ik nu thuis mee zit wordt mijn contract niet verlengd ook al zo’n groot super bedrijf waar de ceo zn zakken vult over de rug van jan met de korte achternaam.
  er wordt nu overal misbruik gemaakt en de elite vullen hun zakken nog meer
  nou van mij mogen ze het allemaal krijgen

 115. Stevan

  Asociaal dat zij een beroep doet bij de overheid terwijl zij 28 miljoen heeft,en dat verjaardagsfeest vind ik echt niet kunnen ASOCIAAL en dan wil zij de hele straat opkopen wie denk zij wel dat ze is.
  En hoe zij gekleed is altijd een minirok en dat kapsel met middenscheiding geen porum ze lijk echt op een hoger.

 116. Van der wagt

  Deze dame wil graag in het nieuws en maakt misbruik van de mogelijkheden en wij geven haar een podium

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.