Nikkie Plessen compleet uitgekotst door haar buren

Geplaatst op zo 24 mei 2020 om 8:40

Op een vermogen van 28 miljoen euro zitten, maar wel overheidssteun vragen om in coronatijd het personeel van je kledingwinkeltjes te betalen: Nikkie Plessen kreeg eerder deze week flink wat drek over zich heen. Helaas voor de Boulevard-ster is de strontkar nog niet vertrokken, want weekbladen Privé en Weekend komen deze week afzonderlijk van elkaar met een verhaal over de enorme frustratie die La Plessen opwekt bij haar buren. Zij ergeren zich suf aan haar proletengedrag.

Nikkie Plessen en haar partner, liftmiljonair Ruben Bontekoe, kochten in 2018 voor bijna 6 miljoen euro het pand van de buren in de Amsterdamse Van Eeghenstraat. Het plan was om er appartementjes in te maken die in de verhuur zo’n 5.000 euro per maand opbrengen, de tuin bij hun eigen tuin te betrekken, daar een tuinhuis in te zetten én een extra verdieping ónder het huis te maken.

Het resultaat? De verbouwing die in 2018 begon houdt nog zeker tot 2021 aan. Ondertussen vrezen de buren voor verzakkingen, aangezien het een riskante verbouwing is: het ‘onderkelderen’ van huizen is niet voor niets aan banden gelegd door de gemeente Amsterdam. Daar komt nog bij dat de parkeerplaatsen voor de woning al jaren zijn afgezet voor de verbouwing. Zélf kunnen ze er wel staan, omdat ze bij de verbouwing betrokken zijn.

Proletengedrag

Het is duidelijk: Nikkie heeft de chique Van Eeghenstraat behoorlijk op zijn kop gezet. “Ik denk dat ze inmiddels al tien, vijftien keer voor de rechter hebben gestaan, maar ze hebben de vergunningen en krijgen vaak gelijk“, zegt een omwonende in de Weekend.

Het is vooral haar proletengedrag dat velen een doorn in het oog is, zegt deze bron. “Veel mensen die hier al lange tijd wonen hebben wel het huis, maar niet het geld. Zij willen de buurt niet uit, maar zien rijke mensen alle beschikbare panden opkopen. Het heeft voor een heel andere sfeer in de buurt gezorgd.”

Oud-Zuid is een hele dure patserbuurt geworden. “Daar kan het stel natuurlijk niks aan doen, maar met name Nikkie zorgt voor irritaties en wordt met argusogen door de buurt bekeken. Hoewel ze altijd aardig is, denkt ze zich alles te kunnen veroorloven.”

Financieel kán dat ook bij hen, maar Nikkie parkeert bijvoorbeeld haar elektrische karretje midden op de stoep en vindt het dan heel vervelend als ze daarop wordt aangesproken. Dat heeft kwaad bloed gezet.

Proletenfeest

Het verhaal in weekblad Privé gaat nog een stukje verder. Dat gaat over het huisfeestje dat Nikkie op 8 mei gaf ter ere van haar 35ste verjaardag. Daar is zelfs de politie aan te pas gekomen, vertelt een anonieme buurvrouw.

Een Privé-bron, die niet met naam genoemd wil worden omdat ze dan bang is voor nog meer ellende, kan niet meer aanzien wat er allemaal gebeurt in haar ooit zo rustige straat in het exclusiefste deel van de hoofdstad“, is te lezen in de intro.

Deze buurvrouw zegt dat de maat voor veel buren vol is: “Het is een schande wat ze uithalen, de hele buurt kotst ze uit. Je mag best een feestje geven, daar is niets mis mee, maar houd dan wel een beetje rekening met je buren, zéker in deze tijd.”

Tot diep in de nacht werd er harde muziek gedraaid, zegt ze. “Mensen op de achtergelegen Willemsparkweg hoorden zelfs binnen de harde basdreunen. Een van de naaste buren van Nikkie en Ruben – de man is al op leeftijd en zijn vrouw is ziek – kon er niet van in slaap komen.”

Deze oudere man riep vanuit zijn tuin of het allemaal niet wat zachter kon. “Zijn letterlijke woorden waren: ‘Ik hoop dat onze buren beseffen dat ze ook buren hebben.’ Nou, dat was nog netjes gezegd toch? Maar hierop kreeg die man weer een scheldkannonade over zich heen waar de honden geen brood van lusten. Eerst door Ruben, later door Nikkie, die met haar hoofd door de haag was gekropen en haar bejaarde buurman bejegende. Ook schreeuwde ze nog: ‘Ik ga de hele straat opkopen!’ Het was zo platvloers…

Privé heeft ook foto’s van vernielingen in een naastgelegen tuin die door Nikkie en haar mede-feestgangers zouden zijn aangericht. “De overlast en ruzie werd zo erg, dat de politie erbij werd gehaald. Die heeft de boel gesust, er is een gesprek geweest en de agenten hebben een en ander op papier gezet.”

‘Bang voor Nikkie

Waarom durft men hier niet mee naar buiten te treden? “Niemand durft eigenlijk wat te zeggen, omdat ze bang zijn voor het stel.”

De spanning is om te snijden in de straat, zegt de bron. En dat komt allemaal door de eerdergenoemde verbouwing. “Hoorndol werd iedereen daarvan, er kwam geen einde aan. En het resultaat? In de tuin staat nu een afschuwelijk lelijk zwart gebouw, dat veel mensen een doorn in het oog is. Het maakt ze allemaal niet uit hoe de buurt erover denkt.”

Er zijn ideeën om een handtekeningenactie op touw te zetten om instanties te vragen de overlast te stoppen. Met een lang zomer te gaan, met waarschijnlijk iedereen thuis, kan dit zo echt niet langer!

Hi hi

Zelf laat Nikkie in een reactie aan Privé weten: “Hi hi voor ons hier echt geen verhaal.”

Showbizzsite Bekende Buren vat het allemaal handig samen: “Het is altijd leuk wanneer iemands ware aard plotseling naar boven komt. Dat is ook het geval bij Nikkie Plessen. Klasse is iets dat kun je niet kopen en dat blijkt in haar geval ook zo te zijn.

Foto: RTL
86 Reacties op “Nikkie Plessen compleet uitgekotst door haar buren”


 1. HUGO

  En terecht

  Ik haat ook klagende Bn’ers

 2. Snake Charmer

  Wat een zeikburen.

 3. Carrie

  Ze is een hele nare vrouw met minstens zo vervelende ‘vriendinnetjes’.

 4. Geox

  Medelijden hebben met Amsterdammers?

  Zoveel empathie heb ik nu ook weer niet.

 5. ZeerNetteHeer

  Iedereen is boos op Nikkie
  (had zij vroeger geen pikkie?)
  Tegen die proletenkop
  Zegt de buurt: Donder op!

 6. Dirk

  Maakt dat nou uit, die hele buurt wordt door iedereen uitgekotst, allemaal VVD stemmers.

 7. Heynen

  Niet alleen haar buren.

 8. Albert.

  Tokkies.

 9. Huismaker

  Graag wil ik de cijfers zien. Er zijn meerdere “modevrouwtjes” die kapitalen rondstrooien in de media, om daarmee een positie te verwerven. Maar de media kennende start ik als eerste met de gezonde vragen: Hoe, Wat, Wanneer, Waar enz. Iets waar “mediajournalisten” geen zin in hebben. Het kopiëren van getallen/uitspraken laat ik aan hen over.

 10. Kim Wieft

  Wat een vieze vent is die Nikkie toch. Van buiten geplamuurd en van binnen verrot.

 11. Woordenboek

  pro·leet (de; m,v; meervoud: proleten)

  (negatief) persoon zonder beschaving

 12. Anja

  Ach laat dat arme kind even genieten van de bekendheid en roem , ze betaalt er genoeg voor en het duurt nooit lang.

 13. Ook dat nog!

  Ik heb een hekel aan buren

 14. mark2

  Ik kan me er alles bij voorstellen. Heeft geen prettige uitstraling als ze op tv verschijnt.

 15. Fred

  Oke, ik ben een beetje teleurgesteld. Ik was altijd in de veronderstelling dat Nikkie een selfmade miljonair was maar ik las vandaag dat ze al sinds haar 18e bij deze Ruben is die een liftbedrijf heeft gehad waardoor die miljonair was. Toen dat failliet ging in 2011 is hij in 2012 het mode bedrijf begonnen. Die Nikkie heeft dus met een berg geld dit imperium opgebouwd. Ja zo kan ik het ook, wat een nepheid allemaal.

 16. Tim

  @Fred

  Er zijn bijna geen vrouwelijke selfmade miljonairs.

  99,9% van de rijke vrouwen heeft dat geld verkregen door vererving of huwelijk.

 17. Fun4two

  Huisfeestjes met veel coke en sletterige modemeisjes gewoon een verkapte orgie avond in de parenclub.

 18. Snuifje

  Ga dan lekker in Drenthe wonen, stelletje zeurkousen.

 19. One and only

  Vind die Nikkie toch wel een lekker wijf!

 20. Jaap

  “liftmiljonair Ruben Bontekoe”

  Nikkie = meelifter.

 21. Floor

  Was IQ maar te koop, dan zou deze ordinaire wicht zich pas machtig voelen.

 22. Mispoes

  Al die “succesvolle” mensjes hebben alles te danken aan social media, als een instagram bv wegvalt kunnen ze inpakken.

 23. Pieter

  Oké? Is Nikkie Plessen nu aan de beurt?
  Het bashen is begonnen.
  Niemand vraagt zich af wat voor kleingeestige individuen de buren van Nikkie Plessen zijn?
  Er is niemand die weet of het personeel in de winkeltjes een bovenmodaal salaris verdienden (plus de omzet bonus en de tantième) en dat dat nu allemaal wegvalt?
  Nou dan!
  Verdiep je eerst in de feiten voordat je wat roept.
  Nikkie zou ik doen overigens.

 24. Anouk

  Ik woon ook in oud zuid, en iedereen weet dat Ruben eigenlijk op mannen valt, iedereen weet dat gewoon, het gerucht gaat dat haar eerste kind een dochter is van een cameraman waar Nikki een jaar vreemd mee ging. Zielig zooitje bij elkaar en nog ff wat, als dat goedkope meisje 24 miljoen zou hebben, ging ze niet een paar keer per week voor een paar tientjes bij boulevard staan.

 25. Archiefchef

  Nikkie is blijkbaar de populairste naam bij de transitiemensjes. Niksie zou toepasselijker zijn i.m.o….
  Deze wacht op de volgende operatie om van haar lelijke heksenpuntkin af te geraken. Blikkerige stem kunnen ze helaas weinig aan doen bij Bergman Clinics.

 26. Rave Doelvink

  Duidelijk is dus wie de baas is in de straat! Niet de gemeente maar de miljonair. Andere kant heb ik totaal geen empathie voor dat soort snobs. Mijn vrouw ziek en herrie bij de buren? Binnen 120 seconden is het doodstil bij nikkie in de tuin als ze niet luistert na de 1e keer vragen! Vraag dat maar aan mijn achterbuurman die een bandje in de tuin had spelen. Geen reactie op verzoeken om rustig aan te doen. Mooi, lantaarnpaal inspectie deksel eraf voor de deur en een plens water erin. Buurt helemaal op zwart! Zo geregeld! Handig een vakbekwaamheid in laag en hoogspanning installaties! Helaas was het feest ook verpest!

 27. Lief zijn op zondag.

  Ik stuur liefde naar Nikkie en naar alle reaguurders. Laat de liefde in jullie harten stromen.

 28. Simon Dekker

  Nikkie Plessen; leuk om eens te doen, maar kost mij teveel poen.

 29. Henk

  Omhooggevallen dombo.

 30. Andre Hazes ☑️

  Ik zou haar doen!

  Of heb ik haar al gedaan? 🤔

 31. hond-de-hond

  Heel Amsterdam is een beerput. Bijlmer, West, Noord, Oud-Zuid, allemaal str*nt wat er woont. Paupers, proleten, criminelen, patjepeejers. Geen normale mensen in ieder geval. Minderwaardige mensen.

 32. Ronald

  Mensen het is simpel: koop die ordinaire troep niet wat ze produceert (kleding ofzo?). En vecht op tijd vergunningen aan binnen de aanvechtperiode en dien voor ieder krasje en leed dat ze veroorzaken schadeclaims in.

 33. CashCow

  Nikkie heeft niet eens een blauw vinkje op Insta dus zo bijzonder is ze niet.

 34. Jack Hiemstra

  Een asociaal wijf en een slome miljonairszoontje samen aan de slag in hun nette buurtje. Bewoners zijn bang voor die grote bek van dat viswijf. Hun probleem.
  Verbouwing dwarsliggen en het autootje midden op straat zetten met een paar man is zo gebeurt! Grote bek van die heksenkop? Bel de stadswachten maar!

 35. By the way

  Klinkt als een hoop jaloezie bij de buren

 36. WEST*1

  Nou ik heb ook te maken met deze crisis van de 58 miljoen die ik op de bank heb komt geen euro bij ik verlies alleen maar mijn vermogen is met 150.000 verdampt

  Mijn vrouw mag dan ook niet elke dag naar kapper Mario, a 300 euro per keer
  en geen dure merkkleding in de boetiek in Laren
  De huis h. hulp komt niet 6 x per week maar 4 x
  Zal mijn 2e huis in Frankrijk moeten verkopen , èèn van mijn 3 Mercedessen
  of mijn sportauto Morgan gaat eruit !,
  In het vervolg gaat onze hulp niet meer naar de Spar, maar naar de Lidl in een dorp verderop waar het gewone volk woont !
  Ja ook voor ons zijn het moeilijke tijden , geen kaviaar meer bij het ontbijt
  dus dan maar rosbief , en wat mankeert er aan een heerlijke boterham met frambozen jam , of Calve pindakaas? Ik zeg altijd… wie het goedkope niet waardeert, is het dure niet weert ! Weet mijn vrouw ook eens wat de gewone man eet ! Ja die heeft het vaak hoog zitten in haal bol, met haar dure etentjes in klasse restaurants Nou als ze zo graag buiten de deur wil eten , nou dan maar naar v d Valk

 37. GrijzePilion

  Bn’ers zijn kakkerlakken, en deze crisis is het ideale moment om ze eens allemaal te verdelgen want nu is eens te meer duidelijk geworden dat ze er niet toe doen.

 38. Bron Baron

  Anouk
  zo 24 mei 2020 om 9:43
  als dat goedkope meisje 24 miljoen zou hebben, ging ze niet een paar keer per week voor een paar tientjes bij boulevard staan.

  Zeker wel, gratis ook.
  Aandacht aandacht aandacht.

 39. Ron

  Het verwondert me niets dat gedrag van Plessen met haar copycat ontwerpjes en haar totaal niet relevante gereutel in Boulevard.

 40. Gwendolyn

  Het raarste in dit stuk: er staat dat ze pas 35 werd! Ik dacht dat dat al tegen de 50 liep met d’r plastic kop. Ze is net Playmobil!

 41. Omhoog gevallen meisje, nieuw geld maar het blijft een tokkie

  Droevig type die met het veel geluk en gelik het nodige geld bij elkaar heeft gegraaid.

  Maar de innerlijke mens veranderd niet, sterker ket laat zich nog beter duiden in zo’n situatie en dan blijft het asociale karakter toch niet te veranderen.

 42. ..

  scheisse

 43. Huub

  Al die oude mensen in de straat zijn gewoon jaloers op Nikkie

 44. Ron

  De meest arrogant me irritante IQ-loze vrouw op tv

 45. Paul Lamote

  Ik proef nogal wat jaloezie van sjieke mensen in de buurt zonder geld.

 46. Nette.Opa.69

  Ik zou er wel een kunstje op kunnen.

 47. Banaan

  Wat een eng mens is dit zeg!

 48. Stanislav

  Het kleine Nederlandse wereldje draait tegenwoordig geheel om de wensen van zure zeikbejaarden.. Verkoop je dure pandje en koop een vrijstaand huis ergens in Drenthe denk ik dan..

 49. Dick Stryker

  Ik dacht dat dat wicht al dik over de 50 was met die harde grote kop, lijkt wel een verklede bouwvakker die nicker plagiarism. Wibra zooi voor goudgeld. Die domme wijven kopen het wel daar in Amsterdam.

 50. Wijze van Zion

  Tsja, als je als varken in de manege wordt geboren, maakt je dat nog geen paard….

 51. Geronimo

  Even terzijde, maar ik vind dat die Plessen niet echt mooi opdroogt. Al dat plamuur en al die botox kan toch niet goed zijn voor je. Als ook het resultaat te wensen overlaat, waarom zou je het dan doen? Een gebrek aan klasse en stijl, ligt daar misschien de oorzaak?

 52. Dorine

  Het is als een luchtballon; hoe hoger ze komen hoe kleiner ze worden.
  Iemand met geld en gebrek aan manieren kan een straat kopen, maar helaas geen beschaving. Wie is daar nou jaloers op. Zeker de mensen in Oud Zuid niet.
  Zonder manieren, maar met coke, drank en een feestje is geen pretje om naast je te hebben waar en voor wie dan ook.

 53. iemand

  Wat ik niet begrijp is hoe kan zij feest gevierd hebben met vrienden in corona tijd. Heeft de politie toen die langskwam haar niet op de bon geslingerd en heeft ze nu ook een strafblad. Of klopt dit hele verhaal niet.

 54. CopycatNikki

  Haha @anouk! Naast elke dag bij Boulevard staan, is vreemdgaan inderdaad een tweede hobby. In de wandelgangen is ’t ook bekend dat mevrouw copycat mede-verantwoordelijk was voor de breuk tussen Sylvie en Rafael. Boulevard was hier ook van op de hoogte, maar wilde dit nooit delen.

 55. Jaap Aap

  Domme snol.

 56. Peter

  Deze mensen en velen BNers zijn keihard lopen over lijken .Ik egoisten profiteren van onze aandacht en steun door naar concerten te gaan en kleding te kopen van hun en vaak door slinkse wegen de belasting te ontduiken Wij Nederlanders zijn zo naïef daar maken zei misbruik van en denken dan dat ze zich alles kunnen permiteren ..Al die zogenaamde BNers klagen nu het meest en profiteren weer van ons Nederlandse Naïevelingen stom zijn we zei vragen met al hun duizenden en miljoenen euro’s steun aan .😂😋word wakker pik het niet koop niets van hun en ga niet meer naar concerten of. Theather Degenen die het verdienen zijn de mensen die maanden hard hebben gewerkt in n deze Covid-19 ellende Verplegend personeel supermarkt personeel met risico van eigenleven en het minst betaald krijgen. Denk daar eens aan zei zijn ons goud niet dat BNR volk dat altijd maar aandacht wil .

 57. Arie

  “Van niets tot iets, kent zich zelve niet”.
  MC vergist zich ook: “boulevard ster: an me hoela!

  Het rare en droevige is ook nog, dat ze zelf denkt dat ze mooi en knap is met die hooiberg op haar hoofd. Nou ze heeft geen klasse, teveel kapsones en ik kotst als ik haar op TV zie en gauw weg zap! En ik ben geen Amsterdammer.

  RTl is er nu geen echt niveau meer te vinden op jullie terrein?

 58. jaap

  iedere vrouw is de prive hoer van haar man, vriend etc.

  Het gaat om geld en deze is leeggeplukt dan opeens houden ze niet meer van je.

 59. Romme Doe

  @jaap
  zo 24 mei 2020 om 11:58

  Aha, Jaap is ervaringsdeskundige.
  Vertel Jaap, ook door je ex leeggeplukt?

 60. Lilly Labiamus

  Vroegoud oranje heksje dat de zakenvrouw speelt met haar gejatte kleedjestoko en altijd weer bij manlief terecht kan voor centjes.

 61. Big

  Is ze vergeten haar bek af te vegen nadat de buurman in haar gezicht kwam of wat is die witte vlek op haar kin?

 62. teuntje

  Ordinaire tokkie ho e ze er bij zit in Boulevard een echte stinkhoer haar man heeft geld zelf kan ze niks dan zich als een aso opstellen

 63. Big Bosser

  Nikki doet haar ding met geld van manlief, mag.

  Maar het domme oppervlakkig vrouwenvolk koopt al die troep van haar.
  Geselecteerd door Kate-Coke Moss. 😂

 64. Dr. Bibber

  Elegantie ten top

 65. Polletje

  Wow al die haatreacties.

  Ik denk dat ik de uitslag wel kan raden op de volgende poll.

  Zou je Nikkie van een klif afduwen als je de kans had?
  1= Ja 2= Nee

 66. Her

  Jaap
  Jammer jaap. Maar met een beetje mensenkennis was het niet zover gekomen. Als je alles betaald dan maak je van jezelf een hoer en dan krijg je ook een hoer. Hoe je jezelf behandeld is hoe een ander je zal behandelen en visa versa. Succes de volgende keer!

 67. Banaan

  @polletje 1 natuurlijk!

 68. Jaap Aap

  Ik ben jaap aap en zou haar graag doen

 69. RaymondVL

  Nou, niet alleen door haar buren hoor. Bijna heel Nederland kotst op die over het paard getilde jatmuis.

 70. nn

  @Andre Hazes ☑️
  Fien de la Mar ?

 71. WEST*1

  Fien de la Mar was een grote ster , een groot actrice met de noemer de grote K
  er zijn maar weinige die in haar schaduw kunnen staan !

 72. Bejaarde

  @ Andre Hazes ☑️ Je hebt haar al gedaan.

  https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2019/andre-hazes-ging-vreemd-met-nikkie-plessen/

 73. Jaap Aap

  @Jaap Aap om 13:10:

  Alleen de trouwe fans van de enige echte Jaap Aap zouden haar doen. Dat is het grote verschil tussen jullie en mij!

 74. Zeikerd

  @jaap aap reageer jij nou op je eigen reacties? Dat is echt zielig!

 75. Bert Kleinstra

  De buren van Nikkie Plessen zijn stuk voor stuk jaloerse zeikende zure droge oude wijven die niks anders te doen hebben dan de hele dag uit het raam te kijken. Zonder een sprankje hoop op verbetering van hun bestaan lopen ze constant af te geven op alles wat ze zien. Bouwcontsiner in de straat: bellen! Kapvergunning aangevraagd? Bezwaar maken! Auto even dubbelgezet: sleepdienst bellen! Fietsen met kratje in het rek? Klagen bij stadstoezicht! Fietsen op de stoep: ruzie maken! Echt een zooitje bijeengeraapte kutburen zijn het en dat maakt de sfeer in de straat ook extra explosief. Ze denken allemaal dat ze wat voorstellen.

 76. Dr Pepper

  Heb je zoveel geld en dan ga je in Amsterdam wonen. Voor hetzelfde bedrag heb je een grote lap grond met een gigantische villa midden in de natuur.

 77. WikiPedia

  Onderweg naar morgen – Marieke de Jong (1998 – 1999)
  Goede tijden, slechte tijden – Nikki (2001)
  Wet en Waan – gastrol, Bianca (2001)
  Costa! – gastrol, Berdien (2002)
  IC – gastrol, Tessa (2002)
  Onderweg naar morgen – Lizzy Vehmeijer (#2) (2003 – 2005)
  Kees & Co – Mariël Speier (2004 – 2006)
  Hotnews.nl – Irina van Beek (2006)
  TMF – VJ Nikkie (2006 – 2008)
  Dancing with the Stars 3 (2007)
  Can’t buy me love – presentatie en gastspeler (2008)
  Miss & Mrs. Perfect (televisieprogramma) – presentatie (2008)
  We Love The 90’s (televisieprogramma) – presentatie (2009)
  Ibiza 24/7 (televisieprogramma) – presentatie (2009)
  Holland’s Best Fashion Designer (televisieprogramma) – presentatie (2010)
  X Cherso (televisieprogramma) – presentatie (2011)
  De 15… (televisieprogramma) – presentatie (2010 – heden)
  New Chicks: Brabantse Nachten op Curacao (televisieprogramma) – presentatie (2011)
  AVRO Junior Dance – VIP-jurylid (2012)
  RTL Boulevard – lifestyledeskundige (2014 – heden)
  Dragons’ Den – jurylid/dragon (2020-heden)

 78. Clevus Jackson

  het is omdat ik val op leuke en verzorgde vrouwen. Anders had nikkie wel een kans gemaakt bij mij! Echt wel!

 79. Ruben

  Bla bla bla bla chocoladevla

 80. Frank

  Stom wijf staat altijd met de ogen dicht bij boulevard.

 81. Sookie Stackhouse

  Deze plagiaathoer moet eigenlijk nergens meer aan de bak komen……als zij haar bek opendoet in dragon’s den vraag ik me af wie ze gepepen heeft om daar te mogen zitten. Het wijf kan echt niks behalve jatten van een ander….

 82. Kneefel

  Tja…dit zijn de nieuwe rijken, asociaal in gedrag en nooit gehoord van etiketten…geef mij maar mentaliteit van ‘oud geld’ als je nog weet wat daarmee bedoeld wordt…

 83. Axel-F(Arnhem)

  Als ze staats sub heeft aangevraagd en echt zoveel geld heeft, moet ze weg.
  gewoon weg.

 84. Jim

  Bosuil Nikkie met die achterlijke bos nephaar op dat gekke hoofd. Dat maffe wijf en die slapjanus van een vent van haar moet je gewoon een stoot tussen hun asymmetrische ogen geven, dat is de taal die deze proleten verstaan. Niet praten gewoon beuken.

 85. Piet

  Liever deze Nikkie met een echte kut dan die andere met die dikke opgemaakte kop en wat hangt daar tussen zijn/haar benen?

 86. Big sister

  Vreselijke types, helaas geeft geld macht en grootheidswaan, waar is Willem H sls je hem nodig hebt…Abfuhren deze vrouw en Schnell…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.