Glennis Grace durfde bijna niet naar talkshow Beau

Glennis Grace durfde maandagavond bijna niet naar de talkshow van Beau van Erven Dorens te komen. Ze vreesde scheldpartijen op social media als ze over racisme zou komen praten. Dat bekende de zangeres in de uitzending op RTL 4. Gastheer Beau sprak met Glennis Grace en Glenn Faria over de racismeprotesten in de Verenigde Staten en Europa. “Glennis, jij was best bang om hier aan te schuiven om hierover te praten, omdat je weet wat je dan over je heen krijgt“, zei hij.

Glennis: “Ja, tuurlijk. Ja, het is zoals je het zegt. Ik heb wel erg getwijfeld. Wij hebben vanmiddag met elkaar gepraat aan de telefoon (wijst naar Glenn Faria, red.) wat we zouden gaan doen.”

Glenn: “Of we wel zouden komen.”

Beau: “Dat vind ik al verschrikkelijk om te horen. Dat betekent dus dat jouw twitterfeed nu al helemaal volloopt met racistische aantijgingen.”

Glenn: “Ja. Vroeger was ik daar bang voor, maar na het gesprek en na wat ik vandaag heb gezien, denk ik: nee, het is belangrijk. Als mensen nu – en dat zeg ik ook tegen de mensen thuis – vinden dat je iets negatiefs moet tweeten over ons, omdat we praten over mensenrechten, dan vind ik het goed. Ontvolg ons, kom niet naar onze concerten, doe gewoon wat je moet doen. Ik vind dit belangrijk.”

Lees ook:
Volle Dam heeft schijt aan 1,5 meter, Jandino: ’Tief op!’ (gisteren)
Femke Halsema zakt compleet door het ijs in Op1 (vandaag)
Albert Verlinde: ‘Femke Halsema bij Op1 grote blamage’ (vandaag)
‘Halina, Tan en andere Dam-BN’ers, ga in quarantaine!’ (vandaag)
Story kondigt mediaoorlog tegen Femke Halsema aan (vandaag)
Johan Derksen na ‘Dam’: ‘Ook voetballen met publiek!’ (vandaag)
Erik Mouthaan: ‘NL praat overal liever over dan racisme’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen