Story kondigt mediaoorlog tegen Femke Halsema aan

Guido den Aantrekker begint met zijn tijdschrift Story een mediaoorlog tegen Femke Halsema. Het doel is om haar ontslagen te krijgen als burgemeester van de gemeente Amsterdam. Dat laat hij weten op Twitter. Halsema heeft maandag een dikke middelvinger opgestoken naar de coronamaatregelen door de hele Dam vol te laten lopen met protesterende mensen. “Als de politiek er niet voor zorgt dat Halsema aftreedt, ga ik daar persoonlijk voor zorgen“, zegt Den Aantrekker.

Al het dirt wat hij over Halsema kan vinden, gaat Den Aantrekker oprakelen. “Enough is enough. Alle tegels die gelicht kunnen worden, zullen gelicht worden. Het 100% schijt hebben aan alles buiten haar grachtengordel – het is nu mooi geweest #promise #mediaoorlog

Halsema is serieus van het padje, zegt Den Aantrekker. “Gebruikt die vrouw geestdodende middelen? Ze lijkt volkomen geschift. Deze burgemeester moet echt ontslagen worden. Ze runt de hoofdstad als een persoonlijke hobby. Ze is een gore schande voor de maatschappij.

The Post Online-journalist Bas Paternotte is verheugd: “Ik ken Guido den Aantrekker al zo’n 20 jaar. Mooie baas, lieve man. Net zoals ik een soldier of love. Juist daarom snap ik zijn woede. Hoi Femke, Guido says hi. Het gaat beginnen.

Den Aantrekker: “Bas, het is over en uit met Femke Halsema. Onze mouwen worden opgerold; alle verloven ingetrokken. We gaan dit klusje wel klaren, als de politiek haar aanhoudt.

Ene Egbert: “Hoe dan? Wat heeft de Story te vertellen over het aanblijven van de burgemeester van Amsterdam Guido?

Den Aantrekker: “Wacht jij maar af.”

En Nicolas: “En ik hoop dat je helemaal los gaat.”

Den Aantrekker: “Reken maar #toppriority.

Lees ook:
Volle Dam heeft schijt aan 1,5 meter, Jandino: ’Tief op!’ (gisteren)
Femke Halsema zakt compleet door het ijs in Op1 (vandaag)
Albert Verlinde: ‘Femke Halsema bij Op1 grote blamage’ (vandaag)
‘Halina, Tan en andere Dam-BN’ers, ga in quarantaine!’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen