Sander van de Pavert wil Lucky TV in DWDD-opvolger

Sander van de Pavert staat er voor open om Lucky TV te gaan maken voor de opvolger van De Wereld Draait Door. Dat laat de komediant weten in het AD. Lucky TV is al vijftien jaar onlosmakelijk verbonden met de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Na de jaarwisseling ging de rubriek terug van vijf items naar één item per week, omdat maker Van de Pavert druk is met allerlei andere dingen. Toch zou hij het jammer vinden als hij Lucky straks helemaal niet meer kan maken.

Nu DWDD stopt werkt BNNVARA aan een nieuw programma en Van de Pavert staat er voor open om daar een rol in te spelen. “Ik sta zeker open voor een rol in een nieuw programma. Altijd leuk om daarover na te denken“, zegt hij in het AD.

Van de Pavert vindt het heel erg gek dat de stekker uit DWDD gaat. “Het is toch alsof je oude basisschool wordt afgebroken. De Wereld Draait Door is ook voor mij een plek geweest waar ik vijftien jaar heb rondgewandeld.”

Sterker nog: hij heeft zijn succes aan DWDD te danken. “Ik heb veel te danken aan het programma. Het was een plek waar ik met mijn filmpjes terecht kon. Zonder DWDD had het er voor mij ook heel anders uitgezien.”

Lees ook:
Matthijs van Nieuwkerk stopt met De Wereld Draait Door (woensdag)
Matthijs blijft bij NPO na DWDD-exit, krijgt zaterdagshow (woensdag)
BN’ers in shock over verdwijnen De Wereld Draait Door (woensdag)
Ook programmanaam De Wereld Draait Door verdwijnt (woensdag)
Peter van der Vorst kreeg Matthijs bíjna naar RTL 4 (woensdag)
‘Dit is een kutdag voor de Nederlandse televisie’ (woensdag)

Foto: Frank Ruiter

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen