Lucky TV komende tijd minder vaak in DWDD

De komende tijd is LuckyTV minder vaak te zien bij in Wereld Draait Door. Maker Sander van de Pavert zal de komische afsluiter van het programma voorlopig nog maximaal twee keer per week maken. Dat heeft BNNVARA laten weten. Van de Pavert doet een stapje terug bij DWDD. “Die extra tijd heb ik hard nodig om te werken aan nieuwe projecten en ideeën, die ik vanaf dit najaar hoop te laten zien. Daar zijn concrete plannen bij, zoals een nieuwe theatershow“, laat hij weten.

Daarnaast heeft Van de Pavert ook ‘een aantal verse ideeën’. “Die ik eens op mijn gemakje wil uitwerken. Daarvoor zal ik LuckyTV af en toe even moeten overslaan.”

LuckyTV is sinds 2005 vrijwel dagelijks te zien na De Wereld Draait Door. De laatste seizoenen was dat soms al wat minder, tot spijt van Van de Pavert. “Het liefst was ik er iedere werkdag met een Lucky. Ik vind het nog altijd fantastisch om te maken. Maar er zit een hoop tijd in zo’n kort filmpje.”

Het kost enorm veel energie, legt hij uit. “Als je dat dagelijks wilt doen, moet je ook een hoop laten liggen. Soms moet er ook even tijd vrijgemaakt worden voor nieuwe ideeën.

Tot aan de zomer is LuckyTV er daarom één of twee keer per week. Welke dagen dat zijn, verschilt. “In overleg met de redactie van DWDD bekijken we dat per uitzending. Ik mik nu een beetje op de donderdag. Af en toe komt daar dan een woensdag of vrijdag bij. Dat hangt dus even af van de agenda.”

LuckyTV blijft dus nog minstens één keer per week te zien; zoals altijd bij De Wereld Draait Door én op Lucky’s eigen YouTube-kanaal.

Foto: Frank Ruiter

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen