Meilandjes zijn het zat: geen diner meer voor gasten

Geplaatst op ma 17 feb 2020 om 12:10

Nu de tv-tonnen van John de Mol binnen zijn hebben de Meilandjes niet meer zo’n zin om zich uit de naad te werken voor de gasten van hun Franse Chateau Marillaux. Ze hebben besloten om niet meer te koken voor hun gasten. “Vanaf 1 maart worden wij een echte Bed & Breakfast, dus zullen wij geen diner meer serveren“, laten ze weten in een mailing aan hun gasten. Maar wat is het goedmakertje dan? Al die gasten komen toch voor een moment alleen met de beroemde tv-familie?

Voortaan moeten de gasten zich tevreden stellen met een uurtje ‘wijnen met de Meilandjes’, zoals ze het zelf noemen. Tussen 17.00 en 18.00 uur zijn de Meilandjes bereid om een glas wijn te drinken met hun gasten.

Voor het avondeten moeten de gasten van hun Franse kasteel voortaan zelf op pad. De Meilandjes wijzen hen op hun vijf favoriete restaurants in de omgeving.

Sommige mensen hebben hun diner al vooruitbetaald. De Meilandjes beloven dat bedrag te verrekenen op de eindafrekening of het al vroegtijdig terug te storten.

Al met al wijst alles erop dat de Meilandjes flink aan het afbouwen zijn. Onlangs werd bekend dat ze een dure boerderij hebben gekocht in Nederland en dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zal draaien om hun remigratie.

Toen de annuleringen na die bekendmaking binnenstroomden, krabbelde de familie opeens terug in het kader van ‘damage control’. Het zal nog een kunst worden om hun bedrijf te verkopen met teleurgestelde gasten die massaal zullen annuleren als er nieuwe eigenaren in komen.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (4 februari)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (6 februari)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (6 februari)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (6 februari)
AD valt huidige bewoners Meiland-boerderij lastig (6 februari)
Martien Meiland krabbelt terug na rel over remigratie (10 februari)

Foto: SBS
44 Reacties op “Meilandjes zijn het zat: geen diner meer voor gasten”


 1. Ron

  Prima toch?

 2. Met

  Het blijven ratten als je het mij vraagt.

 3. peacock and whitemen

  Het lijkt mij een heel impulsief gezin.
  Toch wel vreemd, menig hotel of b&b zou ervan dromen de komende 3 jaar volgeboekt te zitten.

 4. Zalmneusje

  Waarom zo’n zure toon over de familie in dit bericht, MC? Je kunt je pijlen beter richten op de sneue Nederlanders die speciaal een paar nachten in het chateeau boeken om de Meilandjes te zien.

 5. tony

  Rico verhoeven

  als je zo door gaat

  ga ik je door spoelen

  mooi ben je niet!!!!!!!!

 6. Thijs

  Je bent natuurlijk behoorlijk zielig als je daar gaat boeken. Iedereen die een boeking heeft en dit bericht leest is compleet mesjogge. Waarom zou je dat doen?! Omdat je denkt dat het gezellige mensen zijn? Omdat je bij mede-fans wilt zijn? DENK OPNIEUW

 7. sukkel

  Denk dat de druk te zwaar wordt voor Martien…..

 8. Dries Roel Vink

  Rot toch op met die inhoudsloze Meilandjes. Wat een dom volk is dat …

 9. Gogo

  Lekker om 17:00 uur wijnen en daarna met de auto naar een restaurant. Topidee!

 10. Julia

  Idioot met al die verhalen over boekingen tot in 2022. Waarom het niet een páár jaar doen? Ze kunnen nu zeggen dat ze kopen, renoveren en het huis dan ‘flippen’ voor veel geld, maar de tv-carrière van vooral Martien hangt af van de goodwill van mensen. Waarom niet eerder stoppen met boekingen aannemen en de tijd dat het volgeboekt is volmaken? Kunnen ze nog twee seizoenen doen en hebben ze meer kans het goed te verkopen. Haastig en inhalig, zo zal iedereen het zien!

 11. pieter

  De “Meilandjes”voor de rest van ons bestaan in de negeer-stand!

 12. Herman Hoogsteder

  Ze hebben de boel goed in de zeik genomen.Dat was al vanaf het begin.Het zijn echte Aso’s.

 13. 123

  Ik ben benieuwd wanneer de petitie start die oproept om van Chateau Meiland de Televizier-Ster terug te nemen.

 14. 123

  *Televizierring, uiteraard.

 15. Keta Minek

  Meilandjes? nooit van gehoord.

 16. Mark

  Groot gelijk: 95% komt daar alleen maar om aapjes te kijken. Trouwens, ze zijn toch geen dienstmeiden. En ze krijgen echt geen tonnen van Ome John hoor. Petertje bood hen juist tonnen om naar RTL te komen, maar ze bleven SBS trouw. Voor seizoen 2 zal er wel iets van opslag bij zijn gekomen en voor seizoen 3 ook weer, maar het is echt niet zo dat ze ineens van het dubbele naar het driedubbele gaan.

 17. vanonzebelastingcenten

  Tis toch gdvrdmme een schande of niet dan

 18. Suzy Wang

  Dat ze de moord maar stikke. Randdebielen.

 19. Ria Visser

  Vreet je maar ergens in de omgeving.

 20. Willie

  Is die dochter nu lesbisch of niet.Omdat dat in een aflevering met een slagroomspuit gevuld met sperma zich aan bezwangeren was. Het is een vraag van mijn oma.

 21. Jumbo

  Allemaal naar Teun Föhn op Urk nu!

 22. HansR

  Ik ga daar nog niet gratis eten ook niet ontbijten. Wordt zo moe van dat gemaakte aanstellerige ventje, dat ik geen hap door de keel zou krijgen.

 23. Gerard

  zo, het grote geld is binnen en dus kan iedereen stikken. Geen contract meer geven voor een nieuwe serie. Maar ja…..geld stinkt niet

 24. Pakkme van Agteren

  Ze zijn heel snel hun geloofwaardigheid aan het verliezen. Richting het einde van het tweede seizoen merkte je dat alles gespeeld was, met als dieptepunt die verhaallijn met die spermadonor. Denk dat ze na het volgende seizoen snel weer uit de spotlights zullen verdwijnen.

 25. domdommerdomst

  geldgraaiers, snel afserveren

 26. oja

  hebben de meilandjes geen media adviseur of iemand die het grotere plaatje bewaakt voor ze? Dit is zelfdestructie. Talpa zal wel leading zzijn en grootse plannen hebben met nieuwe show, dus meilandjes voor het geld en niet de mensen die langskomen. Dit is een hellend vlak. Onbegrijpelijk

 27. Hahahaha

  Zou willen dat die ouwe poepstamper een x in z’n wijn stikte

 28. RaymondVL

  Die darmtoerist Martien mag die flessen wijn lekker in zijn hol stoppen.

 29. Arie Schoenlepel

  Welke sneu-Kees gaat in vredesnaam met vakantie naar De Meilandjes!?!? Hoe bedoel je “zonde van je geld”?

 30. aannas

  Ik ken mensen die hun boeking inmiddels weer GEANNULEERD hebben. bedriegers die meilandjes zeggen ze

 31. Henk

  Je bent wel eenzaam als je voor een glimp van Martien daar heen gaat.Sneu toch? Er zijn vast veel gastvrijere B&B’s daar.Waar je wel welkom bent.

 32. Quad Erat Demonstrandum

  Alleen campinggasten gaan naar dit door een setje flikkers gerunde soeptent, die met gratis reclame van Pulpa in de belangsteling zijn gekomen. Wat gooooeeeeeeed!!!!!

 33. Tinie

  De eerste homo die te vertrouwen is moet nog geboren worden.

 34. dj

  Het schijnt dat de Meilandjes een Gayclub op gaan richten .

 35. Nick

  Zo nu leren we de echte Meilandjes kennen het zijn geldwolven en gaan over lijken.

 36. Alles wat Sjon aanraakt veranderd in bagger

  Jemig weer een verminkt gezin er bij door:

  “the rules from John and his servants of Talpa Productions”.

  Weer een mislukt project van Sjon cs. Na oa Barbie weer een gezin volledig de weg kwijt door de invloed Pulpa.

 37. Sandra

  @18:20
  Verandert.

 38. Sandra

  @18:33
  Verandert.

 39. Frans

  Misschien toch de Televezierring door een vakjury laten doen…dan komen zulke malloten in iedergeval niet meer in aanmerking.

  Dat huis in het Oosten staat Vlgs de laatste berichten alweer te koop

 40. De Heer

  @ Thijs, zwakzinnigen. Bij Utopia had je ook zo’n markt waar je ze zag komen aanstrompelen, de een nog met een grotere achterstand dan een ander.

 41. R.vinju

  Het is hun goed rechtbikbheb er erg om moeten lachen maar zou niet boeken.r.vinjuom met Martin een praatje maken als je er naar toe gaat moet het om de streek het land en het verblijf zijn niet een foto met de fam.

 42. Carol Veenema

  Effe een quote: Nu de tv-tonnen van John de Mol binnen zijn hebben de Meilandjes niet meer zo’n zin om zich uit de naad te werken voor de gasten van hun Franse Chateau Marillaux

  Wat een ROT opmerking!
  Dat was helemaal niet de reden!
  Waarom altijd geld ergens bj halen?????

 43. bert

  Er is meer want EndeMolShine heeft ook Italy en daar is een nieuwe Big Brother begonnen.Grande Fratello Vip dat nu meer dan 3 Miljoen kijkers weet te binden.Heel Nederland kan nu naar de Italiaanse versie kijken via Live Here mediastreams Italy.De Mol heeft succes met deze nieuwe versie 3 miljoen kijkers en dat is ongekend maar dat komt omdat kijkers nu alles zien behalve de WC.Douchen of in bad is niet meer prive de kijkers zien alles ook bloot is weer te zien vandaar Vip.Als je het huis bekijkt zie je waar de Mol zn geld instak alles luxe en dat zwembad buiten in een overdekte ruimte.Niks tv meer Big Brother kijken

 44. Mark

  Wat loop jij nou weer te bazelen? Dat “VIP” heeft niks met bloot te maken, maar houdt in dat er bekende Italianen in dat huis zitten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.