Meilandjes zijn het zat: geen diner meer voor gasten

Nu de tv-tonnen van John de Mol binnen zijn hebben de Meilandjes niet meer zo’n zin om zich uit de naad te werken voor de gasten van hun Franse Chateau Marillaux. Ze hebben besloten om niet meer te koken voor hun gasten. “Vanaf 1 maart worden wij een echte Bed & Breakfast, dus zullen wij geen diner meer serveren“, laten ze weten in een mailing aan hun gasten. Maar wat is het goedmakertje dan? Al die gasten komen toch voor een moment alleen met de beroemde tv-familie?

Voortaan moeten de gasten zich tevreden stellen met een uurtje ‘wijnen met de Meilandjes’, zoals ze het zelf noemen. Tussen 17.00 en 18.00 uur zijn de Meilandjes bereid om een glas wijn te drinken met hun gasten.

Voor het avondeten moeten de gasten van hun Franse kasteel voortaan zelf op pad. De Meilandjes wijzen hen op hun vijf favoriete restaurants in de omgeving.

Sommige mensen hebben hun diner al vooruitbetaald. De Meilandjes beloven dat bedrag te verrekenen op de eindafrekening of het al vroegtijdig terug te storten.

Al met al wijst alles erop dat de Meilandjes flink aan het afbouwen zijn. Onlangs werd bekend dat ze een dure boerderij hebben gekocht in Nederland en dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zal draaien om hun remigratie.

Toen de annuleringen na die bekendmaking binnenstroomden, krabbelde de familie opeens terug in het kader van ‘damage control’. Het zal nog een kunst worden om hun bedrijf te verkopen met teleurgestelde gasten die massaal zullen annuleren als er nieuwe eigenaren in komen.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (4 februari)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (6 februari)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (6 februari)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (6 februari)
AD valt huidige bewoners Meiland-boerderij lastig (6 februari)
Martien Meiland krabbelt terug na rel over remigratie (10 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen