Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège?

Na Caroline van Eeden lijkt het volgende hulpje van Martien Meiland op zoek te kunnen naar een nieuwe baan: de door kijkers geliefde huishoudster Nadège. Caroline stopte volgens de officiële lezing omdat ze de druk van het chateau niet meer aankon, maar het verbroken contact met haar voormalig beste vriend Martien doet volgens de showmedia iets anders vermoeden: zij beweren dat Caroline meer wilde meedelen in de opbrengsten van het chateau, maar dat Martien weigerde.

Nadège zal hoe dan ook een goedkoper alternatief zijn, maar nu de Meilandjes hun remigratie in gang zetten, zal ook zij vermoedelijk bij het grofvuil gezet worden. “Hoe de toekomst er voor haar verder uitziet bij de Meilandjes? Dat is nog altijd onzeker“, aldus RTL Boulevard.

Veel kijkers vnden het levensverhaal van Nadège erg treurig, omdat ze geen familie en vrienden had. “Zonder de familie Meiland is het leven voor Nadège weer een stukje saaier! Een werkgever als Martien Meiland vind je nu eenmaal niet zo vaak. Wat moet er met de trouwe huishoudster gebeuren?“, vraagt Veronica Superguide zich af.

En het gerenommeerde showblad Ditjes en Datjes: “Het is bekend dat ze niet veel familie en vrienden heeft in haar omgeving, dus ze zal alleen achterblijven. In de reacties onder een Facebookpost van Shownieuws reageren mensen dat ze hopen dat Nadège meegaat naar Nederland.

Komend seizoen zal blijken wat er met Nadège te gebeuren staat.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (dinsdag)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (vandaag)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen