Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade denkt niet dat de Meilandjes helemaal eerlijk zijn als ze de gasten van hun bed en breakfast voorhouden dat ze het hele seizoen 2020 gewoon in hun Chateau Marillaux zijn. Dat heeft hij gisteren laten blijken in RTL Boulevard. De Meilandjes werden overstelpt met annuleringen nadat deze week bekend werd dat ze gaan remigreren naar Nederland. Sterker nog: ze hebben al een stulpje gekocht in Hengelo. Chateaugasten voelen zich in de steek gelaten.

De gasten komen speciaal naar Frankrijk om bij de Meilandjes te overnachten, terwijl de familie nu druk is met hun remigratie naar Nederland. Om het aantal annuleringen een halt toe te roepen, heeft de familie een videoboodschap opgenomen dat ze het hele ‘seizoen 2020’ gewoon in het chateau zijn.

Dat vindt Aran Bade verdacht. “Het roept vraagtekens op, want zij zeggen nu dat ze het hele jaar 2020 blijven en dat ze in het kasteel zijn. Ik zou het heel knap vinden, want dan moet je je eigenlijk op twee plaatsen gaan begeven.”

Hij wijst erop dat SBS 6 heeft aangegeven dat het derde seizoen van Chateau Meiland mede zal draaien om de remigratie van de tv-familie. “Ik denk toch dat veel mensen teleurgesteld gaan zijn als de familie daar niet straks is in Frankrijk“, aldus Bade.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (dinsdag)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (vandaag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen