Martien Meiland krabbelt terug na rel over remigratie

Martien Meiland wil ineens nog maar verdacht weinig kwijt over het aanstaande, derde seizoen van Chateau Meiland. Als hij wordt gevraagd naar de nieuwe serie, dan heeft hij het ineens niet meer over de remigratie van zijn gezin. Dat was gisteren te zien in Shownieuws. De Meilandjes onthulden vorige week in de showrubriek dat ze gaan remigreren naar Nederland, terwijl hun Franse chateau nog jaren volgeboekt is met Miens uit Assen die willen overnachten bij de televisiefamilie.

Geschrokken door de mededeling annuleerden zij de afgelopen week massaal hun boekingen bij het Franse chateau, waarna de familie beloofde nog ‘het hele seizoen 2020’ in het chateau te blijven. Maar het derde seizoen van Chateau Meiland, dat in maart van start gaat, zou toch draaien om hun remigratie?

Als Meiland nu wordt gevraagd naar waar het derde seizoen over gaat, zegt hij: “We gaan natuurlijk sowieso ons huis verbouwen wat op het terrein staat en daar zijn we héél druk mee. Het terras moet ook opnieuw aangelegd worden bij het zwembad. Op het ogenblik ben ik ook helemaal bezig om de bibliotheek up te graden, ook met behang. Weer al die rollen behang met dat lijm, weet je wel. Verder zou ik zeggen: iedereen moet gewoon maar kijken.”

Ook de presentatoren en deskundigen van Shownieuws houden het vaag. “Daar gaan we helemaal niks over zeggen. Jij niet, ik niet en jij ook niet. We zijn vaak wel van het revealen van geheimen, maar dat gaan we niet doen“, zei showkenner Eddy Keur.

De hele familie wil er niks over zeggen en dat is misschien ook wel zo leuk, want binnenkort begint het nieuwe seizoen en dan zitten we er allemaal fris in. Dat is ook wel leuk, want we weten allemaal nog van niks.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (4 februari)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (6 februari)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (6 februari)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (6 februari)
AD valt huidige bewoners Meiland-boerderij lastig (6 februari)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen